Marius Şumudică şochează pe toată lumea! Ce a putut spune despre propria soţie. Sunt de 30 de ani împreună + Imagini virale cu fata antrenorului / Foto

Marius Şumudică şochează pe toată lumea! S-a aflat ce a putut spune despre propria soţie. Cei doi sunt de 30 de ani împreună. Tocmai au aniversat trei decenii de când s-au căsătorit.

Marius Şumudică s-a decis să dea cărţile pe faţă. Antrenorul de 52 de ani a spus cum a cucerit-o pe Elena Şumudică.

Marius Şumudică şochează pe toată lumea!

Fostul antrenor al celor de la Rapid a vorbit, pentru prima dată, despre viaţa personală. Marius Șumudică a dezvăluit cum a cucerit-o pe Elena, soția lui. În weekend, cei doi au aniversat 30 de ani de căsnicie.

„M-am dus în discotecă și am văzut-o pe nevastă-mea dansând. Și acum îmi aduc aminte. Avea o ciocolată și dansa. M-am dus și am luat un cub de ciocolată. S-a uitat urât la mine. Îmbrăcată, așa, ultima modă… Eu aveam 19, 20 de ani, jucam la Sportul.

Îmi ziceam «N-am cum să plec de aici fără fata asta. N-am cum!». Eu pe vremea aia eram amărât, aveam o pereche de blugi și un hanorac. Am mers de la Apaca, din Militari, până acasă în Piață Romană pe jos, gândindu-mă la ea. «Mamă, am de luptat cu fata asta!». M-a ținut la respect vreo șase, șapte luni, pe vremea aia era cu fată mare, cu nu știu ce.

La un moment dat, am primit vestea că mă dă Sportul împrumut la Corvinul Hunedoara. Ea, foarte pornită, era la facultate, însă mă iubea: «Eu renunț și la facultate, vreau să plec cu el la Hunedoara». Repet! Fiind fată mare! Fată mare! Am mers la cușetă până la Hunedoara și eram cei mai fericiți. O iubesc nespus. Este femeia căreia eu i-am spus, ferească Dumnezeu!, dacă se întâmplă ceva, cu ea o să mă îngrop de mână”, spunea Șumudică în 2020, conform prosport.ro.

Șumudică și Elena au împreună doi copii, pe Sarah și Marius Jr. Sarah tocmai și-a aniversat ziua de naștere weekend-ul trecut.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed