Surpriză uriaşă pentru cei de la FCSB! Anunţ incredibil al rivalilor. Ce au putut să spună despre stadionul Ghencea

Surpriză uriaşă pentru cei de la FCSB! Anunţ incredibil al rivalilor. S-a aflat ce au putut să spună despre stadionul Ghencea. Chiar şi duşmanii de la Rapid o vor pe vicecampioană pe stadionul construit din bani publici.

Victor Angelescu, acționar minoritar la Rapid, susține ca FCSB ar trebui să aibă dreptul să se desfășoare pe Stadionul Ghencea.

Surpriză uriaşă pentru cei de la FCSB!

Victor Angelescu este de părere că FCSB ar trebui să poată juca pe arena din Ghencea, în aceeași măsură ca și echipa Armatei. Oficialul giuleștenilor a mai susținut, de asemenea, că FCSB nu va putea să joace pe Giulești niciodată.

“Mi se pare normal ca FCSB să joace pe Ghencea. Normal că dacă sunt alte meciuri, de Cupă sau alte echipe care nu sunt Steaua, Dinamo, Rapid, să se poată disputa. Dar în mod normal, echipele de tradiţie trebuie să joace acolo.

Din punctul meu de vedere, trebuie să joace acolo şi CSA şi FCSB. Nu vreau să mă implic în problemele altor echipe, doar îmi spun o părere. FCSB ar trebui să joace acolo, aşa ar fi normal.

Este un stadion făcut din bani publici. Eu am spus. Ar trebui să joace CSA şi FCSB, dar şi alte echipe care nu sunt rivale. Pentru că nu poate să joace nici Rapidul în Ghencea şi nici FCSB-ul în Giuleşti”, a precizat Victor Angelescu, conform Fanatik.

După nenumărate discuții cu conducerea de la echipa Armatei, Gigi Becali nu i-a putut convinge să semneze contractul care prevedea accesul roș-albaștrilor pe Ghencea. Partida cu Dinamo s-a jucat, în cele din urmă, pe arena „Arcul de Triumf”.

Gigi Becali nu se dă bătut și a anunțat că în continuare va opune rezistență și va solicita accesul pe Ghencea. Omul de afaceri dorește ca partida dintre FCSB și CFR Cluj să se dispute pe stadionul echipei „armatei”.

„Eu cred că primul meci o să-l jucăm acolo (n.r. în Ghencea) cu CFR. Nu mai au ce să facă! Nu e vorba doar de ce face prim ministrul. E vorba de presiunea oamenilor, cei care fac plângeri la DNA. Cei care stau la coadă pentru bilete, asta e presiunea.

E prea de tot! Dușmanii mei înverșunați au fost de partea mea acum. Nu dau nume! Pânâ și ăia, care găseau câte un nod în papură, au fost acum de partea mea.”, a declarat acum câteva zile Gigi Becali.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed