Mihai Stoica face dezvăluirea serii! Anunţul momentului despre stadionul Ghencea: ‘O anarhie totală’

Mihai Stoica face dezvăluirea serii! Anunţul momentului despre stadionul Ghencea. Managerul general al vicecampioanei a vorbit despre revenirea celor de la FCSB pe stadionul Ghencea.

Mihai Stoica nici nu se gândeşte că meciul cu CFR Cluj nu s-ar putea juca pe Ghencea. Cei de la echipa Armatei au încercat toate tertipurile pentru a bloca vicecampioana.

Mihai Stoica face dezvăluirea serii!

Mihai Stoica a confirmat că FCSB a depus cerere pentru a juca în Ghencea meciul cu CFR Cluj. Duelul este programat duminică, 6 august, de la ora 21:30. „Pentru mine, care am trăit multe, există un singur derby: FCSB – Dinamo. S-a depus cerere pentru Ghencea de săptămâna trecută, de când am aflat că se joacă duminică, 6 august, meciul cu CFR Cluj.

Așteptăm răspunsul celor de la CSA Steaua. Poate că nu se va mai cere polița pe care nimeni nu o poate obține. Nu cred că cineva își mai poate permite. Dacă nici meciul ăsta nu îl jucăm în Ghencea înseamnă că e o anarhie totală în România și nu mai avem nicio șansă”, a dezvăluit Mihai Stoica, în direct la Orange Sport. .

Stoica a explicat de ce au existat locuri goale în tribune la derby-ul cu Dinamo, câștigat cu 2-1. „Există o practică în România, cea a bișniței. De data asta am constatat cu stupoare că există oameni atât de bătuți în cap încât cumpără bilet deși știu că este nominal. Și mai tare e că găsesc alții și mai bătuți în cap care încearcă să intre cu numele lor pe ID și cu alt nume pe bilet. Au ajuns câteva sute de bilete la ei. Deja îi cam știm pe bișnițari…

Adică am avut 42.000 de spectatori CFR Cluj, care nu e Dinamo, iar acum, când echipa arată bine, nu avem cum să umplem Arcul de Triumf? Sunt bazaconii ale unor oameni care n-au nicio treabă cu realitate și care se cred ironici.

Am vrut să arătăm că un derby se poate juca și în condiții de fair-play. Au lipsit trivialitățile alea urâte, au lipsit torțele, petardele. Cred că pentru toată tevatura a fost exemplul că derby-ul și că toate meciurile de fotbal trebuie să se joace pe stadioane de fotbal”, a mai spus Stoica.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed