Gigi Becali face dezvăluirea momentului! Când va reveni FCSB în Ghencea. A spus clar, în direct

Gigi Becali face dezvăluirea momentului! S-a aflat când va reveni FCSB în Ghencea. Patronul roș-albaștrilor a spus clar, în direct.

Finanțatorul celor de la FCSB este convins că formația lui va putea juca partida cu CFR Cluj pe arena Steaua. Meciul se va disputa sâmbătă, 5 august.

Asta după ce Marcel Ciolacu, premierul țării, i-a criticat pe cei de la CSA Steaua pentru că nu le-au permis roș-albaștrilor să evolueze în Ghencea.

Gigi Becali face dezvăluirea momentului

Mai mult, Gigi Becali l-a criticat pe Marius Lăcătuș, care s-a opus ideii ca cei de la FCSB să fie lăsați să joace pe stadionul echipei Armatei.

„Sunt 505% convins că vom juca în Ghencea, subiect închis. Talpan, părerea mea, e că nu o să mai fie. Pe Marius (n.r. Lăcătuș) îl cunosc așa ca om. Unt pe pâine el ca om, bomboană de om. Ce se bagă el, pentru ce? Măcar de ar fi luat, de era angajat acolo.

Ce te bagi tu într-un lucru în care știi sigur unde-i dreptatea? El știe unde-i dreptatea, Marius, toți ăștia, și Stoica (n.r. Tudorel Stoica) știu unde-i dreptatea. Dar el și când era fotbalist era un fel de jolly joker al lui Pițurcă, ce zice Pițurcă aia e”, a spus Gigi Becali, conform Fanatik.

Gigi Becali: „Nu ți-e teamă că te bate Dumnezeu?”

Pe de altă parte, finanțatorul de la FCSB s-a declarat surprins de faptul că Victor Pițurcă nu este de partea lui în războiul dus cu cei de la CSA Steaua.

„Cel mai bine și cel mai bine dintre toți, știu toți, cel mai bine știe Pițurcă faptul că FCSB e Steaua. Nimeni nu știe ca el, el a fost acolo. A avut 33%. Nici pe el nu-l înțeleg, dacă l-ai fi vorbit vreodată de rău, asta e, se răzbună omul, niciodată nu l-am considerat un…

Dintre toți, singurul pe care am supărare așa, nu dușmănie, singurul pe care nu-l înțeleg și-mi vine să râd când zice că FCSB nu e Steaua e Pițurcă, atât. Pițurcă, tu care nu ai nevoie, ai câștigat foarte mulți bani din asta. Ai luat un teren care face peste 1 milion jumate, 500.000 pe 4%, cum să zici așa, nu ți-e teamă că te bate Dumnezeu?”, a întrebat Gigi Becali, potrivit sursei citate.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed