Gigi Becali pregăteşte lovitura verii! Vlad Chiricheş, aproape de FCSB. Când va putea să joace

Gigi Becali pregăteşte lovitura verii! Vlad Chiricheş, aproape de FCSB. S-a aflat când va putea să joace în tricoul vicecampioanei. Căpitanul tricolorilor este foarte aproape de revenirea în Superliga.

Gigi Becali este foarte aproape de a-şi îndeplini visul. Vlad Chiricheş, căpitanul naţionalei, şi-a dat acordul să revină la FCSB.

Gigi Becali pregăteşte lovitura verii!

Se pare că vlad Chiricheş este foarte aproape de a semna chiar în orele următoare cu FCSB, conform gsp.ro. Sursa citată spune că jucătorul şi Gigi Becali au ajuns la un acord. Fostul fundaş al lui Cremonese ar urma să câştige la FCSB 800.000 de euro în doi ani, plus bonusuri de cupe europene cu care poate dubla această sumă.

Căpitanul echipei naționale mai are o singură dorință. FCSB să-i facă un contract pe doi ani, nu doar pe un sezon, așa cum își dorea inițial Gigi Becali.

Chiricheș a evoluat în precedentul sezon la Cremonese, cu care a retrogradat în Serie B. A bifat doar 16 partide pentru această echipă. A fost accidentat mai bine de jumătate de sezon. Aproape 7 luni l-au ținut departe de gazon problemele musculare de la coapsă și aductori.

Dacă acceptă oferta vicecampioanei, Vlad ar deveni cel mai bine plătit fotbalist din Superliga. În acest moment, primul este Florinel Coman, cu 360.000 de euro pe an.

Vlad Chiricheș s-a antrenat în ultimele zile cu FCSB. N-a ratat derby-ul cu Dinamo de aseară, 2-1. Acesta a urmărit partida din tribunele arenei „Arcul de Triumf”, alături de selecționerul Edi Iordănescu. Mai mult, dacă va semna cu vicecampioana, Chiricheş ar putea juca etapa viitoare din Superliga. Nu ar putea fi folosit momentan în Conference League.

Distribuie articol:

COMENTARII

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Mircea Lucescu, contrat! Ce probleme are la echipa naţională. Un fost tricolor a spus clar

Mircea Lucescu a revenit pe banca primei reprezentative după...

Vedeta lui Dan Petrescu dă lovitura în Italia! Mesaj de ultimă oră pentru italieni. A semnat cu liderul din Serie A

Vedeta lui Dan Petrescu a oferit primele declarații după...

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed