Mișcare incredibilă a lui Gigi Becali! Ce le-a făcut jucătorilor vicecampioanei. Totul a devenit public

Mișcare incredibilă a lui Gigi Becali. S-a aflat ce le-a făcut jucătorilor vicecampioanei.

FCSB are cea mai valoroasă echipă, iar omul de afaceri nu a uitat să pună și clauze de reziliere pe măsură.

Mișcare incredibilă a lui Gigi Becali

Gigi Becali și-a luat toate măsurile de precauție. Șeful FCSB a decis să pună niște clauze de reziliere uriașe jucătorilor săi. Acesta a dezvăluit că, Siyabonga Ngezana, fotbalist care încă nu a debutat la FCSB, are o clauză de 10 milioane de euro.

„(n.r. clauză de 10 milioane de euro lui Ngezana?) Da. Dacă l-a văzut Meme și a zis: ‘Băi, Gigi. Nu-mi vine să cred că poate să fie un fundaș așa bun și nu l-a văzut nimeni până acum’. Eu i-am pus clauza de 10 milioane de euro. (n.r. e cea mai mare clauză din lot?) Aveau și vreo 50 de milioane, și vreo 30 de milioane. 50 de milioane clauză mi se pare că are Tavi Popescu. Avea și Coman. Târnovanu are 10, 20 de milioane de euro. Lui Coman i-am făcut 5 milioane”, a declarat Gigi Becali, la Fanatik Superliga cu Horia Ivanovici. 

Becali regretă acum faptul că Florinel Coman are o clauză de reziliere mică.

„Fără Florinel sunt mort. Să dea Dumnezeu să nu plece Florinel că dacă pleacă sunt terminat. I-am pus clauză 5 milioane de euro. Dacă îmi bagă cineva 5 milioane în cont îl ia. Când el făcea 3 milioane eu i-am pus clauza 5. Acum el face 10. Am pus clauza când făcea 2, îl dădeam și cu 2, dar acum nu l-aș da nici cu 10”, spunea Gigi Becali, în trecut, pentru sursa menționată mai sus.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed