Gigi Becali va fi uimit! Anunţul serii după Derby de România. Marius Şumudică, elogii pentru cei de la FCSB

Gigi Becali va fi uimit! Anunţul serii după Derby de România. Marius Şumudică, elogii pentru cei de la FCSB. Antrenorul a spus clar. Vicecampioana este cea mai în formă echipă din Superliga în acest moment.

Gigi Becali este în culmea fericirii. A fost lăudat în direct de către unul dintre rivali. Marius Şumudică a fost încântat de vicecampioană în Derby de România FCSB-Dinamo 2-1.

Gigi Becali va fi uimit!

„Din ce am văzut în primele 60 de minute, FCSB e cea mai bine pregătită fizic. Câştigă toate duelurile, la acţiuni 1 contra 1 au câştig de cauză. După care, din min 65-70 s-au retras. Apoi, cu un singur mijlocaş central nu au reuşit să blocheze şutul din care a ieşit golul. Jumătate de gafă a portarului şi s-a făcut 2-1.

Băluţă joacă foarte bine ca vârf fals. Şi dacă făceau 3-0 era altceva. Cordea e în scădere de turaţie, face multe greşeli. Când i-a schimbat pe cei doi au pierdut din calitatea echipei. Primele 60 de minute presing necruţător. Când pierdeau mingea încercau să recupereze sau să facă fault tactic imediat”, a spus marius Şumudică, în direct la Digisport.

Şumudică a vorbit şi despre cei de la Dinamo. „La ce joacă Dinamo am văzut echipe mult mai slabe. Dinamo e închegată într-un timp foarte scurt. Dinamo e prea preocupată de construcţie. Burcă e un tip interesant şi cum o văd Dinamo nu va avea probleme. FCSB arată foarte bine de la mijloc în sus. Pantea e unul dintre cei mai buni fundaşi dreapta de la noi din campionat.

E agresiv, face bine şi ofensiv. cred că suferă la fundaşii centrali. Dacă ar avea 2 fundaşi centrali de claitate s-ar califica fără probleme în grupele Conference League. În rest, e cea mai bună echipă din campionat la ora actuală”, a mai spus Şumudică, conform sursei citate.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed