Imagini virale înaintea derby-ului de România! Ce au fost obligați să facă suporterii. Altfel nu intrau pe stadion + Discurs incredibil la stația stadionului

Imagini virale înaintea derby-ului de România!  Se anunță spectacol pe stadionul Arcul de Triumf. Peste 7.000 de suporteri sunt prezenți la FCSB – Dinamo.

Înaintea partidei, Jandarmeria a luat o decizie incredibilă. Toți suporterii s-au conformat.

Ce au fost obligați să facă dinamoviștii

Mai este foarte puțin timp până la startul derby-ului FCSB – Dinamo. Galeria câinilor s-a adunat în zona Ștefan cel Maree și a pornit spre stadionul Arcul de Triumf. Pe tot drumul, aceștia au scandat împotriva miliarilor.

Când au ajuns la stadion au avut parte de o surpriză. Jandarmii i-au obligat să-și scrie numele pe bilete și să se legitimeze cu un act care avea poză. La fel s-a întâmplat și cu rivalii de la FCSB.

Suporterii celor de la Dinamo au primit 550 de bilete pentru brigăzi, iar 50 pentru  DDB. În afara organizațiilor din țară, fani din DDB UK și DDB Germania vor fi prezenți pe Arcul de Triumf, potrivit Prosport.

Nici suporterii celor de la FCSB nu au uitat de rivala Steaua. „Steaua București încearcă să înțelegi. Că noi te iubim și te prețuim”, au cântat fanii.

„Vestea proastă e că stadionul e prea mic, vestea bună e că suporterii sunt mai aproape. E mare păcat că se joacă aici, dar trebuia să bifăm și cel mai mic stadion din istoria derby-urilor”, a declarat Mihai Stoica la Orange Sport 1, înaintea meciului.

Ce s-a strigat la stația stadionului

Crainicul celor de la FCSB a susținut un discurs înainte meciului cu Dinamo. Acesta i-a făcut praf pe cei de la CSA Steaua pentru că nu au lăsat-o pe FCSB să joace în Ghencea, potrivit GSP.ro. 

„Puteau fi 30.000 sau 50.000 de suporteri în această seară. Sunt doar 7.000 de entuziaști care vor face o atmosferă specială. Ei pun pasiune în orice loc se adună pentru a-și susține echipa sau cauza pentru care luptă și în care cred.

Suporterii ne arată că atunci când suntem uniți în jurul unui scop comun putem crea o atmosferă unică. Cu fiecare strigăt și fiecare ropot de aplauze suporterii demonstrează că jocul nu este doar despre rezultat. Este și despre bucuria de a fi împreună.

A fi suporter înseamnă a fi parte dintr-o familie mare, care împărtășește aceeași dragoste și pasiune. Când simți energia și pasiunea suporterilor, realizezi că sportul sau evenimentul în sine este doar un pretext pentru o conexiune mai profundă între oameni. Ei demonstrează că într-o lume adesea divizată fotbalul unește. Ceea ce trebuia sa facă o haină militară prin esența ei o fac suporterii si pasiunea lor. Suntem uniți pentru că iubim aceste două culori.

Suntem uniți pentru că dragostea noastră pentru echipă nu poate fi cenzurată de niciun contract sau clauză. Suntem uniți pentru că noi credem în Steaua noastră până la capăt.

Strigăm și semnăm în numele a milioane de suporteri roș-albaștri: FCSB este…”, a spus crainicul Florin Ghencea.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed