Dumitru Dragomir nu s-a mai abţinut! Anunţ devastator pentru cei de la Dinamo. S-a aflat înainte de Derby de România

Dumitru Dragomir nu s-a mai abţinut! Acesta a făcut un anunţ devastator pentru cei de la Dinamo. S-a aflat înainte de Derby de România, FCSB-Dinamo, care se dispută astăzi, de la 21:30.

Fostul președinte al LPF a vorbit despre șansele celor de la Dinamo de a câștiga meciul cu FCSB din a doua etapă a Superligii.

Dumitru Dragomir nu s-a mai abţinut

Dumitru Dragomir a spus că antrenorul Ovidiu Burcă are la dispoziție un lot slab, el fiind de părere că „alb-roșii” vor ajunge să se lupte la retrogradare în actualul sezon.

Mai mult, fostul șef al LPF a făcut o analiză a partidei Dinamo-CSU Craiova, scor 0-2, acesta reiterând faptul că formația din „Ștefan cel Mare” are nevoie de noi transferuri pentru a reuși să se mențină în primul eșalon.

„CSU a jucat slab, băi fraților (n.r. – 2-0 cu Dinamo). Slab, slab, nu așa! Iar Dinamo n-are echipă, părerea mea e că se vor bate la retrogradare, săracii! Le trebuie doi-trei fotbaliști să rămână în prima ligă. Dar eu l-aș felicita pe Burcă, e un antrenor de viitor”, a spus Dumitru Dragomir, conform GSP.

Dumitru Dragomir: „Șumudică era mai bun decât Bergodi”

Pe lângă asta, Dumitru Dragomir a comentat și situația celor de la Rapid, acesta spunând că Marius Șumudică ar fi fost un antrenor mult mai potrivit pentru formația din Giulești decât Cristiano Bergodi, actualul tehnician al echipei.

„Șumudică era mai bun decât Bergodi, se potrivea ca o mănușă pentru Rapid. Șumudică n-a luat în considerare faptul că Șucu e un om serios și nu se dezice de colaboratori. Dar dacă a venit Bergodi, trebuie sprijinit de toată lumea!

Nu a crezut că Niculae e atât de tare. Eram în concediu în străinătate și mi-a dat Șumudică telefon:« Tăticu, m-a sunat Daniel Niculae și mi-a zis că ne împăcăm. Eu i-am spus: «Uită! Tu nu te duci la Rapid! Bă baiatule, dacă ți-a dat Niculae telefon să-ți spună să vă împăcați, înseamnă că nu vei fi cât e el acolo antrenor la Rapid».

El era sigur că-l vor pune pe el. Dar e greu de lucrat la Rapid! Acolo e o galerie frumoasă, tumultoasă, dar periculoasă”, a mai transmis Dumitru Dragomir, conform aceleiași surse.

Dumitru Dragomir, despre scandalul referitor la arena Ghencea

Tot Dragomir a vorbit și despre motivele pentru care derby-ul FCSB-Dinamo nu putea avea loc pe stadionul Steaua, potrivit Prosport. Partida în cauză se va disputa pe arena „Arcul de Triumf”.

„Am spus de ieri că Talpan e mai tare decât primul-ministru şi decât ministrul Apărării. E mai tare decât toţi! Nu se putea juca acolo, pentru că şi-au luat măsuri, au făcut tranşee. I-au speriat rău pe cei de la FCSB. Numai la noi în România se poate întâmpla aşa ceva. Să faci un contract că dacă se rupe iarba sau galeria adversă strigă trivialităţi răspunde Becali. Asta n-am mai auzit până acum!

Stadionul Steaua a fost făcut de Mircea Sandu şi de Mitică Dragomir! M-am convins, prim-ministrul nu are nicio putere, ministrul Apărării n-are nicio putere. Un jurist bun de gură i-a pus la punct pe toţi!

Talpan s-a dovedit mai tare decât prim-ministrul! A zis ‘Ce ministru, ce prim-ministru? Nu intră FCSB aici şi gata!’. Numai la noi se poate întâmpla aşa ceva, suntem o ţară de râsu’-plânsu’!”, a mai adăugat Dumitru Dragomir, conform sursei citate anterior.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed