Dumitru Dragomir șochează pe toată lumea! Ce l-a sfătuit pe Gigi Becali să facă. E singura soluție

Dumitru Dragomir șochează pe toată lumea. Fostul președinte LPF l-a învățat pe Gigi Becali ce să facă în cazul în care dorește să câștige războiul cu CSA Steaua.

Acesta crede că prietenul său ar trebui să-l angajeze pe Florin Talpan.

Dumitru Dragomir șochează pe toată lumea

Dumitru Dragomir a fost mereu printre cei care s-au declarat impresionați de munca făcută de juristul militarilor. Fostul președinte LPF crede că Gigi Becali ar trebui să-l angajeze, astfel nu ar mai întâmpina nicio problemă cu echipa Armatei.

”Domnul Talpan este un băiat isteț, gura mare, puțin indisciplinat, crede că jignind și țipând poate să rezolve niște probleme în afara legii și a bunului simț. Ca avocat, ar trebui apreciat. Domnul Becali ar trebui să-l angajeze jurist pe Talpan.

Convingerea mea este că singurul care va avea de pătimit, dar știe să se apere, este Talpan. O să fie atacat categoric, mă tem că și ministrul”, a susținut fostul președinte al LPF, într-o intervenție pentru Playsport Live.

Nu este pentru prima dată când Dragomir l-a lăudat pe Talpan. S-a întâmplat și în urmă cu câteva zile într-o intervenție pentru Prosport.

„Am spus de ieri că Talpan e mai tare decât primul ministru și decât ministrul Apărării. E mai tare decât toți! Nu se putea juca acolo, pentru că și-au luat măsuri, au făcut tranșee. I-au speriat rău pe cei de la FCSB.

Numai la noi, în România, se poate întâmpla așa ceva. Să faci un contract că, dacă se rupe iarba sau galeria adversă strigă trivialități, răspunde Becali. Asta n-am mai auzit până acum!

Stadionul Steaua a fost făcut de Mircea Sandu și de Mitică Dragomir! M-am convins, primul ministru nu are nicio putere, ministrul Apărării n-are nicio putere. Un jurist bun de gură i-a pus la punct pe toți!”, spunea omul de afaceri.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed