Gigi Becali uimeşte din nou! Ce i-a transmis lui Ovidiu Burcă înaintea derby-ului FCSB-Dinamo. Nimeni nu se aştepta

Gigi Becali uimeşte din nou! S-a aflat ce i-a transmis lui Ovidiu Burcă înaintea derby-ului FCSB-Dinamo. Nimeni nu se aştepta la aşa ceva. Latifundiarul din Pipera este, de obicei, extrem de optimist înaintea meciurilor.

Cu doar câteva ore înainte de FCSB-Dinamo, Gigi Becali i-a transmis un mesaj lui Ovidiu Burcă. Derby de România se va juca în această seară, de la ora 21.30, pe Arcul de Triumf.

Gigi Becali uimeşte din nou!

Primul care a vorbit a fost antrenorul lui Dinamo, Ovidiu Burcă. Acesta s-a referit la faptul că Derby de România nu se poate juca în Ghencea. Asta deşi este un stadion cosntruit din bani publici şi este folosit doar de o echipă de B, fără drept de promovare în Superliga.

Vicecampioana a fost nevoită să se reorienteze după tertipurile celor de la echipa Armatei. Se va juca pe Arcul de Triumf, unde vor fi prezenți aproximativ 7500 de spectatori.

La conferința de presă premergătoare confruntării dintre cele două formații, Ovidiu Burcă a declarat că și-ar fi dorit ca meciul să se joace în Ghencea. „E păcat că un astfel de stadion (n.r. – referitor la arena din Ghencea) nu poate fi folosit pentru astfel de meciuri. Acum, domnii miniștri s-au autosesizat, de la distanță pare că ceva este în neregulă”, a spus tehnicianul.

Patronul vicecampioanei României a avut un răspuns pe măsură pentru antrenorul „câinilor roșii”. L-a lăudat pentru rezultatele obținute alături de Dinamo.

„Şi eu îl felicit pentru ce a făcut la Dinamo. Dinamo nu avea echipă să promoveze, i-a promovat el, are talent, ştie să vorbească. Mi-am dat seama că e înţelept şi complex, încearcă să rezolve lucrurile din toate punctele de vedere, deştept, înţelept. La ce a făcut până acum, îl văd unul dintre cei mai buni antrenori din noul sezon. Ce a făcut el e mare lucru”, a spus Gigi Becali, în direct la Orange Sport.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Gigi Becali, în vizorul rivalilor! Afirmaţii dure la adresa şefului de la FCSB. L-a desfiinţat în direct

Gigi Becali este un personaj al fotbalului românesc. Un...

Mircea Lucescu, contrat! Ce probleme are la echipa naţională. Un fost tricolor a spus clar

Mircea Lucescu a revenit pe banca primei reprezentative după...

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed