Marius Șumudică sare în apărarea lui Gigi Becali. Verdictul antrenorului după ce FCSB nu a fost primită în Ghencea

Marius Șumudică sare în apărarea lui Gigi Becali. Antrenorul spune că finanțatorului FCSB i s-a făcut o nedreptate.

FCSB – Dinamo se joacă în această seară, de la ora 21.30, pe stadionul Arcul de Triumf.  Asta după ce Becali a făcut toate demersurile necesare pentru a-și duce echipa în Ghencea.

Marius Șumudică sare în apărarea lui Gigi Becali

Șeful celor de la FCSB a încercat să-și ducă echipa în Ghencea pentru derby-ul cu Dinamo. Deși a fost de acord cu toate condițiile impuse, nu a reușit să semneze contractul cu militarii.

Marius Șumudică spune că celor de la FCSB li s-a făcut o mare nedreptate. Ar fi trebuit să li se permită să joace în Ghencea.

”Nu sunt avocatul niciunui club, nici CSA, nici FCSB. Și nu sunt în măsură să comentez fiindcă nu știu toate datele problemei și nu am fost interesat de subiect foarte mult.

Mie nu mi se pare normal. Atât timp cât am înțeles că acest stadion se poate închiria, se poate plăti o anumită sumă de bani pentru evenimente, pentru spectacole, pentru orice. Nu înțeleg de ce FCSB nu e lăsată să beneficieze de acest stadion dacă plătește să joace acolo.

Mai departe, nu vreau să intru cu nimeni în polemică. Nu sunt bine pus la punct cu toate datele, dar, urmărind mai multe emisiuni, cred că, practic, nu s-a vrut ca FCSB să ajungă acolo. Atât timp cât patronul celor de la FCSB a făcut toate eforturile financiare și a încercat să facă absolut orice ca meciul cu Dinamo să se desfășoare pe acest stadion”, a declarat Marius Șumudică la Digi Sport.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed