Discuţie şocantă între Gigi Becali şi Florin Talpan! Ce l-ar fi rugat juristul pe şeful de la FCSB. Latifundiarul din Pipera a spus totul

Discuţie şocantă între Gigi Becali şi Florin Talpan! S-a aflat ce l-ar fi rugat juristul pe şeful de la FCSB. Latifundiarul din Pipera a spus totul. Cei doi ar fi avut un dialog uluitor povestit chiar de către patronul vicecampioanei.

Gigi Becali s-a dezlănţuit. A venit cu dezvăluiri incredibile despre o discuţie pe care ar fi avut-o cu juristul Florin Talpan.

Discuţie şocantă între Gigi Becali şi Florin Talpan!

Gigi Becali a scos la iveală un episod care ar fi avut loc după ce a primit câștig de cauză în procesul în care Talpan îl acuzase de calomnie. Talpan este nevoit să îi restituie lui Becali suma de 25.000 de euro.

„Eu am vorbit o dată, mai uman, așa, cu Talpan. Și l-am întrebat de unde are răutatea asta în el. Și mi-a zis așa: «Hai, bre, nea Gigi, că știți că nu eu, că sunt alții în spate mai puternici, că nu fac eu».

Bine, atunci mi-a zis așa și pentru că eu câștigasem procesul ăla cu el și trebuia să îmi dea banii. Și m-a luat că-s bun creștin, că să nu-i fac eu lui rău.

I-am zis și eu că nu-i fac rău, dar că-s banii mei și că dacă nu-i are luăm casa de la Botoșani. Ce să facem, tată? Cât credea el că va mai merge atât? 8 ani sunt de ajuns cât și-a bătut joc de tot”, a precizat Becali, conform gsp.ro.

Gigi Becali a făcut o trimitere la bănuiala că în spatele lui Talpan ar fi generalul Cătălin Zisu. Ultimul a intrat în conflict cu patronul FCSB și în trecut, pe tema închirierii stadionului din Ghencea.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed