Nicolae Dică s-a dezlănţuit! Atac dur la adresa arbitrului după Sepsi-FCU Craiova. Replică pe măsură din partea lui Ion Crăciunescu

Nicolae Dică s-a dezlănţuit! Atac dur la adresa arbitrului după Sepsi-FCU Craiova. Replică pe măsură din partea lui Ion Crăciunescu. Noul antrenor al alb-albaştrilor s-a enervat după înfrângerea pe final suferită în faţa celor de la Sepsi.

Nicolae Dică s-a enervat după eliminarea brazilianului Mascarenhas. Spune că intrarea sud americanului nu ar fi fost de cartonaş roşu.

Nicolae Dică s-a dezlănţuit!

Nicolae Dică şi-a lăudat echipa pentru joc, dar atrage atenţia. Meciul de etapa viitoare, cu Universitatea Cluj, devine crucial pentru echipă. „În prima repriză a fost un meci echilibrat. Am avut ocazii. Apoi, în repriza a doua după cartonaşul roşu ne-am închis bine. Am avut două ocazii 10 la 10. Voiam mai mult curaj 10 la 10 să punem probleme. Să avem o posesie mai bună. Aşa ca şi atitudine a fost ok.

Important e să vedem ce face în continuare. Când iei gol din 6 metri în minutul 89 din fază fixă e normal să fii supărat. Dacă îl zgârie un pic îi dă roşu. Sunt mulţumit de atitudinea băieţilor nu de rezultat. Am vrut să avem posesie, dar am pierdut jocul. Important e să vedem ce facem de acum încolo. Trebuie să obţinem victoria cu U Cluj. În fiecare an sunt pretenţii la Craiova. Avem condiţii foarte bune şi trebuie să obţinem rezultate pozitive”, a spus antrenorul celor de la FCU Craiova, la finalul meciului, în direct la Digisport.

Dică a fost contrazis de Ion Crăciunescu. Fostul mare arbitru spune că arbitrul meciului a procedat corect atunci când a acordat cartonaş roşu. „Îl felicit pe arbitru pentru deciziile pe care le-a luat. Au fost clare ambele cartonaşe roşii şi a luat decizia bună de fiecare dată”, a spus fostul arbitru, conform sursei citate.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed