Elias Charalambous s-a dezlănţuit! Mesaj războinic înaintea Derby-ului de România. Ce le-a transmis celor de la Dinamo

Elias Charalambous s-a dezlănţuit! A lansat un mesaj războinic înaintea Derby-ului de România. S-a aflat ce le-a transmis celor de la Dinamo.

Antrenorul de la FCSB a vorbit despre derby-ul cu echipa lui Ovidiu Burcă, ce va avea loc sâmbătă, 22 iulie, de la 21:30, pe stadionul „Arcul de Triumf”.

Elias Charalambous s-a dezlănţuit

Tehnicianul cipriot nu se gândește decât la felul în care roș-albaștrii vor evolua în meciul cu Dinamo, el spunând că are încredere în elevii săi. Totuși, Charalambous a admis că va fi o partidă grea.

„Încă o dată, avem un derby, un meci dificil, știm că va fi un meci greu și rezultatul ultimului meci al lui Dinamo nu arată imaginea echipei. Ei au arătat bine, dar din nou, va depinde de ce vom face noi. Cred în jucători, sunt într-un moment bun. Trebuie să ne facem jocul.

Știu istoria. Nu poți să spui multe lucruri. Noi trebuie să fim agresivi. Celor de la Dinamo le place să joace fotbal. Nu știu dacă ne pot surprinde. Noi avem planul nostru, strategia noastră. Nu contează câte goluri vom marca, contează să câștigăm”, a afirmat Elias Charalambous în cadrul conferinței de presă de dinainte de derby-ul cu Dinamo.

Gigi Becali își dorea foarte mult ca acest meci să aibă loc pe arena Steaua, mai ales că primise și aviz favorabil din partea ministrului Apărării, Angel Tîlvăr, în acest sens.

Totuși, negocierile cu cei de la CSA Steaua, care au durat trei zile, au fost inutile. Clubul Armatei a cerut o poliță de asigurare în valoare de 250.000 de euro.

Cei de la FCSB au găsit varianta unui bilet la ordin pentru garantarea acordării acestei sume, însă reprezentații de la CSA Steaua nu au fost de acord cu opțiunea în cauză.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed