Adrian Mititelu se va enerva cumplit! Jucătorul lui FCU Craiova dorit de marea rivală. A spus totul în direct

Adrian Mititelu se va enerva cumplit! Jucătorul lui FCU Craiova dorit de marea rivală. A spus totul în direct.

Sorin Cârțu, fostul preşedinte al celor de la CSU Craiova a vorbit despre trupa lui Adrian Mititelu. Fostul președinte de la CSU consideră cu FCSB nu le-a oferit șanse băieților de la FCU Craiova.

Adrian Mititelu se va enerva cumplit!

Sorin Cârțu a declarat în direct că FCU Craiova nu s-a ridicat la nivelul FCSB-ului în partida disputată la Târgu Jiu.

„Dezechilibrat într-un fel, pentru că a fost așa o întâlnire în care unii au venit cu lecțiile făcute și ceilalți nepregătiți. Rezultatul nu e întâmplător. În prima repriză a fost o diferență mare între ceea ce a jucat FCSB și ceea ce a jucat FC.

Putea să fie chiar mai mare scorul, dacă nu era superficialitatea lui Coman la faza aia superbă de contraatac. Eu mă așteptam ca Băluță să nu-i dea pasă, marcheze el. Era o poziție caracteristică lui, în zona de finalizare a lui. A fost altruismul lui bun. Mi-a plăcut și faza și trebuia să se încheie cu un gol. Ar fi fost frumos”, a declarat Cârțu, conform Fanatik.

Sorin Cârțu îl apreciază cel mai mult pe Asamoah din tot lotul oltenilor.

„La FC U, singurul care mi-a plăcut așa cum a intrat în joc a fost Asamoah. A intrat bine în joc, s-a pliat pe ceea ce avea să facă și dovadă că și în repriza a doua echipa a arătat diferit. Bine, Asamoah e un jucător pe care eu l-am simpatizat. Mi-a plăcut și de foarte multe ori am susținut să fie adus la noi. Nu s-a putut realiza. Și relațiile care sunt…”, precizează fostul președinte de la CSU.

FCSB s-a ridicat la înălțime

„FCSB-ul mi-a plăcut, așa cum a arătat, cu puține surprize. Apariția lui Haruț, nu a mai jucat de mult, dar bine, a fost o singură fază în care a fost depășit prin plasament, atunci când a ratat Sidibe singur”.

Și Dawa a fost printre remarcații fostului antrenor: „Dar în rest, tot meciul l-am urmărit, mi-au plăcut și Haruț și Dawa. Din ce au epatat așa, pozițional, au stat foarte bine, plasament bun, anticipativ, mai ales Dawa. Niște situații de anticipare senzaționale! Poate și pe o evoluție mai slabă a lui Chițu, dar în general a jucat bine.

FCSB-ul au fost maturi și foarte solizi la mijloc acolo, cu Olaru, Șut și Djokovic. Preferatul meu aici e Olaru dintre toți și are consistență. Faptul că s-a accidentat și l-a scos s-a văzut într-un fel”, a declarat Sorin Cârțu despre FCSB.

Fostul președinte de la CSU a vorbit și despre posibilitatea ca Asamoah, jucătorul lui Adrian Mititelu, să fi fost transferat la rivala din Bănie, în vremea anului trecut. De asemenea, Cârțu susține că transferul lui Alexandru Băluță este o pierdere uriașă pe CSU.

„A fost părerea mea. Știi cum e, eu întodeauna îmi spun părerea pentru mulți jucători. Știu că la un moment dat așa se putea face un efort în privința lui. Anul trecut sau cam așa ceva, și era aproape. Mie îmi place și cred că ar da dinamism mai mult liniei de mijloc la Universitatea Craiova.

Eu spun și că Universitatea ar fi fost cu Băluță în campionatul ăsta mult mai tare. Ar fi avut o evoluție mai bună și ar fi fost mult mai puternici Universitatea. Dar el aseară a avut totuși o evoluție discretă. Mă așteptam să apară și mai mult la finalizare, dar e la început. Un fotbalist bun pe care noi trebuia să-l fi avut în formație anul ăsta. Era altceva!”, a declarat Sorin Cârțu.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed