Bănel Nicoliţă s-a dezlănţuit! Afirmaţii grave în scandalul momentului. Probleme după ce FCSB a primit interzis în Ghencea

Bănel Nicoliţă s-a dezlănţuit! A făcut afirmaţii grave în ce privește scandalul momentului. Au apărut noi probleme după ce FCSB a primit interzis în Ghencea.

Fostul jucător a vorbit în termeni duri despre negocierile purtate între Gigi Becali și reprezentanții de la CSA Steaua referitor la închirierea arenei Steaua.

Bănel Nicoliţă s-a dezlănţuit

Bănel Nicoliță consideră că mărul discordiei îl reprezintă orgoliile celor două părți, motiv pentru care echipa Armatei face tot posibilul să împiedice revenirea în Ghencea a rivalilor.

În plus, fostul fotbalist de la FCSB este de părere că echipa lui Gigi Becali este continuatoarea de drept a clubului Steaua București, conform Sport.ro.

„O situație penibilă. Totul se face doar din ambiție, din dușmănie, din ură. Până la urmă, domnul Gigi o să reușească să ajungă să joace pe Ghencea pentru că acolo e casa noastră.

Nu poți să îmi iei mie trofeele și să îmi spui că am jucat la FCSB când pe pieptul meu scria Steaua! Când acei oameni, 25.000 de oameni cu Galatasaray strigau: «Bănel Nicoliță», când am dat gol și am calificat-o în Champions League.

E dureros să vezi un om care vine și îți pune un milion de euro pe masă. Te lasă să pui toate condițiile. Nu există! Terenul ăla e făcut pentru fotbal. Nu pentru altceva. E făcut din bani publici. Ce înseamnă? Că poate să vină oricine care își dorește să închirieze un teren.

Eu pot, de la mine, de la Făurei, dacă am milioane și nu am ce să fac cu ei, sau școala mea de fotbal. Pot să mă duc să joc acolo. Tu poți să pui o taxă și eu o plătesc. Adică toate echipele au voie, numai Steaua…FCSB nu are voie, care a reprezentat România?”, a afirmat Bănel Nicoliță, potrivit sursei citate.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed