Duşmanul lui Gigi Becali şochează din nou! Anunţ incredibil despre stadionul din Ghencea. Este foarte grav

Duşmanul lui Gigi Becali şochează din nou! A apărut un anunţ incredibil despre stadionul din Ghencea. Este foarte grav.

În ciuda eforturilor celor de la FCSB de a închiria arena Steaua, derby-ul cu Dinamo nu va putea fi disputat acolo, ci pe „Arcul de Triumf”. Asta pentru că reprezentanții echipei Armatei au respins cererea formulată de Gigi Becali.

Duşmanul lui Gigi Becali şochează din nou

Dat fiind refuzul de a închiria stadionul, premierul României a hotărât să trimită corpul de control la CSA Steaua.

Marcel Ciolacu a cerut să fie făcute verificări în legătură cu activitatea de după ianuarie 2021 a celor de la CSA Steaua, dată la care arena a fost dată în folosință, cât și în ce privește motivul refuzului echipei Armatei de a închiria stadionul pentru cei de la FCSB.

Asta după ce Florin Talpan și-a motivat decizia prin faptul că „Gigi Becali a spus, în perioada negocierilor, că FCSB e Steaua”.

Florin Talpan: „Ce lege nu am respectat?”

Juristul echipei Armatei a mai afirmat și că va fi de acord să închirieze arena Ghencea oricărui alt club care solicită acest lucru. De altfel, și cei de la FCSB vor putea utiliza stadionul în cauză, dar doar dacă Gigi Becali va recunoaște că formația lui nu este Steaua, conform Digi Sport.

„Nu avem emoții. De ce să avem? Noi ne-am făcut treaba. Ce lege nu am respectat? A trebuit să ne luăm niște măsuri, pentru că domnul Gigi Becali, în perioada negocierilor, spunea că este Steaua. Domnul Gigi Becali nu e persoană oarecare, ci patronul echipei. Orice alt club din România care vrea să închirieze Stadionul Steaua, fiți convins că nu vor fi atâtea probleme. Noi a trebuit să luăm niște măsuri.

Din punctul meu de vedere, atât timp cât FCSB manifestă această rea-credință și ia în derâdere totul, nu cred că este bine să vină să joace aici. Există acea datorie, există dosare pe rol. Dacă cineva zice că eu greșesc, să vină să joace, dar eu zic din punctul meu de vedere, pentru că am umblat în instanță numai cu FCSB-ul. De ce nu zic că ei sunt FCSB și noi Steaua? Iar mâine pot veni și ar avea același contract ca FRF”, a spus Florin Talpan, potrivit sursei citate.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed