Femeia celebră care a păţit-o grav! A fost interzisă după ce s-a dezbrăcat în ring. Dezvăluiri incendiare din interior / Foto

Femeia celebră care a păţit-o grav! A fost interzisă după ce s-a dezbrăcat în ring. Dezvăluiri incendiare din interior. Daniella Hemsley a făcut furori pe reţelele de socializare, dar acum are de pătimit.

Daniella Hemsley (22 de ani) a câștigat partida de box pe care a susținut-o contra Aleksandrei Daniel. Creatoarea de conținut a făcut un gest interesant, în direct.

Daniella Hemsley a păţit-o grav!

Daniella Hemsley a câștigat competiția de box de la Dublin, contra Aleksandrei Daniel. Modelul englez a ajuns în al nouă-lea cer de fericire. A făcut un gest care i-a lăsat pe spectatori cu gura căscată.

Hemsley și-a ridicat bustiera și a rămas cu bustul gol în fața tuturor, gest ce a dus la excluderea acesteia din competiție.

”Noi încercăm să aducem cât mai mulți fani la meciurile de box dintre influenceri și acceptăm că incidentul de la finalul meciului de sâmbătă i-a deranjat pe unii spectatori. Suntem de acord că un astfel de moment nu se ridică la nivelul standardelor competiției noastre.

Ne prezentăm scuzele tuturor celor care au fost deranjați de ce au văzut pe transmisiune. Luptătoarea în cauză nu va mai apărea la finala competiției și a decis să ia o pauză de la box”, au anunțat organizatorii, potrivit Daily Star.

După ce a văzut repercusiunile acțiunii sale, Daniella Hemsley a declarat că a avut permisiunea să facă un asemenea gest. ”Am primit permisiunea de la organizatori, așa că… M-am entuziasmat prea tare, de ce nu?”, a spus creatoarea de conținut.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Vestea momentului pentru Mircea Lucescu! Duel tare între tricolori. Cine s-a impus în Turcia

Tricolorii lui Mircea Lucescu s-au duelat în Turcia. Deian...

Probleme mari pentru Elias Charalambous! Anunţul care tocmai a venit pentru FCSB. Nimeni nu se aştepta la asta

Probleme mari pentru Elias Charalambous! Anunţul care tocmai a...

Vestea momentului despre Simona Halep! Anunţul pe care tocmai l-a făcut. Şi-a anunţat revenirea în tenis / Foto

Vestea momentului despre fostul lider mondial WTA, Simona Halep!...

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed