Gigi Becali pregăteşte marea lovitură! Anunţul uriaş al şefului de la FCSB. Ce vrea să facă

Gigi Becali pregăteşte marea lovitură! Anunţul uriaş al şefului de la FCSB. Latifundiarul s-a săturat de conflicte și vrea propriul stadion. S-a decis să construiască o arenă pentru vicecampioană.

Gigi Becali s-a enervat după neînțelegerile în legătură cu jocul roș-albaștrilor pe Ghencea. S-a hotărât să își construiască propriul stadion, în Berceni.

Gigi Becali pregăteşte marea lovitură!

Gigi Becali dorește să ridice un stadion pentru echipa sa exact în zona în care roș-albaștrii au baza sportivă, în Berceni. Patronul nu este sigur, însă, dacă să ocupe zona liberă pe care o are, cu o potențială arenă de joc.

Latifundiarul din Pipera este conștient că această construcție necesită investiții semnificative. Spune că se mai  gândeşte. Dacă se califică FCSB în Champions League va da startul construcţiei.

Patronul deține un teren în valoare de o sută de milioane de euro. Ridicarea unei arene nu ar fi tocmai o idee profitabilă pentru omul de afaceri, din mai multe puncte de vedere.

„Dacă fac stadion? Dacă intru la anul în Liga Campionilor, iau 50 de milioane și fac stadion. Problema este că terenul unde l-aș face, unde e baza, e teren de 30 de hectare. Face numai el 100 de milioane de euro.

Păi ce fac? Stric și terenul de o sută de milioane și mai bag încă 50 ca să ce? Sunt nebun? Terenul ăla e scump, are gură de metrou acolo, valoare mare. Nu-mi convine să fac stadion pe teren cu valoare mare, dar dacă intru în Liga Campionilor la anul, fac și stadionul.

Ăsta de fapt e țelul meu acum, să mai demonstrez o dată. Cred, nu promit. E un gând”, a precizat Becali la conferința de presă.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed