Anunţul momentului pentru Adrian Mititelu! S-a aflat chiar înaintea meciului. Este oficial

Anunţul momentului pentru Adrian Mititelu! S-a aflat chiar înaintea meciului. Este oficial. Totul a devenit public cu aproape 24 de ore înaintea disputării unei partide cruciale pentru echipa alb-albastră.

Nicolae Dică îşi va face debutul la FCU Craiova într-un meci infernal. Echipa patronată de către Adrian Mititelu joacă în deplasare, cu Sepsi Sf. Gheorghe.

Anunţul momentului pentru Adrian Mititelu!

În urmă cu puţin timp, cei de la CCA au făcut publice numele celor care vor oficia la centru în meciurile de vineri din Superliga. Sunt partidele care dau startul celei de-a doua etape din Superliga.

Arbitrii Adrian Cojocaru şi George Găman vor conduce la centru meciurile de vineri, din etapa a doua din Superliga. Adrian Cojcaru va conduce meciul Sepsi OSK – FC U Craiova, care va avea loc de la ora 18.30.

În prima etapă din Superliga, FCU Craiova a fost învinsă, fără drept de apel, de FCSB. În meciul disputat la Tg. Jiu, vicecampioana s-a impus cu scorul de 3-1. De partea cealaltă, echipa covăsneană a reuşit un scor egal, 0-0, pe terenul celor de la Rapid.

George Găman va fi la centru la meciul UTA – CFR Cluj, care va avea loc de la ora 21.30. În prima etapă, arădenii lui Mircea Rednic au reuşit un egal, 1-1, pe terenul nou-promovatei Oţelul. De partea cealaltă, CFR Cluj s-a impus cu 2-0, pe teren propriu, în faţa altei nou-promovate, Poli Iaşi.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed