Gigi Becali a spus adevărul! Cum a preluat Steaua. Dezvăluiri despre generalii care au parafat tranzacţia + Acuzaţii devastatoare ale şefului de la FCSB

Gigi Becali a spus adevărul! S-a aflat cum a preluat Steaua. Dezvăluiri despre generalii care au parafat tranzacţia. Totul s-a întâmplat după ce vicecampioanei i s-a interzis revenirea în Ghencea.

Gigi Becali lansează acuzaţii devastatoare. Spune ce s-a întâmplat şi îi atacă dur pe generali. Nu-l iartă nici pe fostul selecţioner, Victor Piţurcă.

Gigi Becali a spus adevărul!

„Vin cu actele și vedem, miniștrii mi-au dat echipa. Babiuc, Bădălan, Zisu, Pigui au semnat. Nu eram nebun să dau 10 milioane de euro ca să-mi dea acțiuni la Ghimpații din Deal. Am dat banii ca să am acțiuni la Steaua. Pițurcă a vândut 4% din acțiuni cu 500.000 de euro. Și cică nu e Steaua, e FCSB. Eu am luat Steaua de la generali, care erau în Consiliul de Administrație”, a tunat Gigi Becali.

„Dacă nu se transforma în societate pe acțiuni, echipa intra în faliment. Eu am salvat Steaua. Putem să reparăm ce s-a stricat. Poate repară Ciolacu, că e bărbat. Primul pas spre dreptate este să putem juca în Ghencea, e stadion făcut din Fondul Național de Investiții. Sunt banii noștri!

Ghencea trebuie dată Agenției Naționale de Sport a României. Sau Primăriei. Dar cel mai bine la Agenție. Vrei să joci acolo, CSA? Plătești și tu”, a tunat şeful de la FCSB.

Nu s-a oprit aici. I-a făcut praf pe Florin Talpan şi pe generalul Zisu. „Statul trebuie să aleagă, Talpan sau Becali? Vor o țară de Talpan sau una de Becali? Până acum, au vrut o țară de „Talpani” și uite unde au ajuns.

Eu cred că este cineva acolo, poate Zisu, care are putere, grad și bani mulți. El, Zisu, e la logistică, sunt milioane de bani. Să-l ia și pe el Controlul, să vedem unde sunt miliardele de bani ale lui Zisu. Acum el stă ascuns și comandă din umbră. Doar unul care are putere era capabil să-i încurajeze să ne mintă așa. Eu cred că e Zisu.

Mai poate fi Serviciul de Informații al Armatei, au mare putere. E o ipoteză, nu știu. Pe Talpan îl ține în spate tot persoana aia care i-a învățat pe ei să nu semneze contractul de închiriere a stadionului cu noi”, a mai spus Becali.

Distribuie articol:

COMENTARII

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed