Gigi Becali face anunțul momentului! Condiția pentru a-l readuce pe Vlad Chiricheș în Superliga. A spus clar

Gigi Becali face anunțul momentului. Finanțatorul FCSB dezvăluit condiția pentru a-l readuce pe Vlad Chiricheș în Superliga.

Internaționalul român a refuzat o primă ofertă făcută de fosta sa echipă.

Gigi Becali anunță condiția pentru a-l readuce pe Vlad Chiricheș

Gigi Becali își dorește să-l aducă pe Vlad Chiricheș la FCSB. I-a făcut o ofertă, dar internaționalul român care în acest moment este liber de contract, a refuzat. 

Finanțatorul nu s-a lăsat, iar discuțiile au continuat. Cert este faptul că Vlad Chiricheș se antrenează la baza din Berceni. În cadrul unei conferințe de presă susținută la Palat, omul de afaceri a anunțat cum poate ajunge fundașul la echipa sa.

„Nu știu de Chiricheș. Să vedem. Stai puțin să văd echipa, cum ne prezentăm, cu cine cădem în Europa, ca să fie riscul mai mic. Dacă ne calificăm, l-am luat a doua zi. Nu mai contează câteva sute de mii, că luăm 7-8 milioane. Te ajută la câștigarea titlului, în preliminariile Ligii Campionilor. Dacă își găsește echipă între timp, desființăm echipa (n.r. râde). Fără Chiricheș nu se mai poate juca fotbal””, a declarat Gigi Becali.

FCSB i-ar fi propus fotbalistului un salariu de 400.000 de euro pentru sezonul 2023-2024.

Vlad Chiricheș a mai jucat pentru FCSB în perioada ianuarie 2012 – august 2013. Apoi a fost transferat la Tottenham, pentru 9,5 milioane de euro. Ultimele echipe la care a jucat sunt Napoli, Sassuolo și Cremonese

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed