Gică Hagi, dat de gol! Ce i-a interzis să facă Dumitru Dragomir. Gestul care l-a descalificat pe Dan Petrescu

Gica Hagi, dat de gol! Lucrul pe care Dumitru Dragomir l-a interzis să-l facă. Gestul care l-a descalificat pe Dan Petrescu.

Mitică Dragomir a scos în evidență cel mai urât gest al lui Gică Hagi făcut de acesta la meciul dintre Farul Constanța și Sheriff Tiraspol.

Lucrul pe care Dumitru Dragomir l-a interzis să-l facă

Cel mai urât gest al lui Gică Hagi, care l-a descalificat și pe Dan Petrescu în trecut, e scos în evidență de Mitică Dragomir.

Fostul șef de la ligă a criticat dur jocul prestat de către Farul Constanța și a ținut să facă o remarcă legată de comportamentul lui Gheorghe Hagi.

Dragomir i-a transmis „Regelui” să nu mai înjure în timpul meciului, pentru că inevitabil, indiferent de adversar, camerele de filmat sunt ațintite asupra lui.

„Prost către foarte prost (n.r. jocul Farului). Avem un campionat așa de slab cum n-a existat în ultimii 60 de ani, unde eu am fost prezentat. I-aș recomanda lui Gică Hagi să nu mai înjure, pentru că televiziunile pun camerele numai pe gura lui. Nu să înceteze, dar să se mai abțină din când în când. Are dreptate săracul, ce să facă? Se zbate singur. E de respectat.

De 7-8 ani nu s-a făcut nimic pentru fotbalul românesc. Sugerez conducerii țării să rezerve din bugetul țării peste 250 de milioane de euro pentru tot sportul de echipă, să finanțeze centrele de copii și juniori, cu selecție din toată țară, cu terenuri bune, unde copii să învețe și cu profesori bine plătiți și bine pregătiți. Dacă vor face asta, în viitorii 7-8 ani s-ar putea să avem fotbal. Dacă nu, nici cu Malta și Luxemburg nu ne vom mai putea bate în viitor. Nu că suntem la coada Europei, că ar fi bine la coada Europei. Nu suntem nici în coada Europei. Nu existăm!

Puteți să-mi dați 3 fotbaliști din România care fac preluări așa cum trebuie, așa cum făceau Hagi, Dobrin, Dumitrache, marii fotbaliști? Nu avem 3! Nu există la noi așa ceva. Mai avem vreun fotbalist care joacă la o echipă puternic în lume?”, a spus Dumitru Dragomir, la Prima Sport.

Gheorghe Hagi: „Nu pot să-mi explic”

La finalul partidei cu Sheriff, Gheorghe Hagi a vorbit și el despre jocul „inexplicabil” al echipei sale.

„Încep cu primul meci, de acasă, știam că vom întâlni o echipă experimentată, am făcut un meci bun contra lui Sheriff, știam că ne așteaptă unul foarte greu în deplasare, dar, spre surprinderea mea, cred că s-a văzut cea mai proastă versiune a noastră!

Nu pot să-mi explic, inexplicabil, am făcut cea mai proastă primă repriză posibilă. Temători, fără personalitate, n-am fost noi!

Când nu joci fotbal, e clar, îi așteaptă un singur lucru: să pierzi! Asta e realitatea, felicitări lui Sheriff. Noi? Capul jos, mergem acasă și de mâine reflectăm să vedem ce e de făcut. Încă o dată, cea mai proastă versiune a noastră”, a fost reacția lui Gheorghe Hagi, după meciul cu Sheriff.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed