Gigi Becali nu s-a abținut. L-a umilit pe Florin Talpan în direct: ‘A venit Chichiriță, băgați pe TikTok’

Gigi Becali nu s-a abținut. L-a umilit pe Florin Talpan în direct. Asta după ce nu a reușit să semneze contractul pentru a închiria arena din Ghencea.

Finanțatorul le-a arătat jurnaliștilor cele 70 de foi ale contractului de închiriere, deși acesta nu ar fi trebuit să fie atât de stufos.

Gigi Becali nu s-a abținut. L-a umilit pe Florin Talpan în direct

Șeful de la FCSB a crezut până în ultima clipă că echipa sa va putea juca în Ghencea. Cele două părți nu s-au înțeles, după ce militarii i-au cerut să facă o asigurare care nu se poare emite în România. În toate negocierile s-a implicat și Florin Talpan. 

Becali nu l-a iertat și l-a umilit în direct.

„Statul trebuie să aleagă, Talpan sau Becali? Vor o țară de Talpan sau una de Becali? Până acum, au vrut o țară de „Talpani” și uite unde au ajuns. Să se pensioneze. Aia este. Să ia pensie și să plece.

I-a venit sfârșitul lui Talpan de data asta. Cred că va fi schimbat. Este prea mult de data asta.

Noi i-am pus casa de la Botoșani la executare. Dacă a scos banii din cont și nu îi are. Sunt banii mei. Degeaba se plânge el…<M-a furat!!!>. Sunt 30.000 de euro. Nu stau să iau poprire pe salariu 30 de ani. Mai bine executat. Vindem casa de la Botoșani și luam banii.

E ceva subtil faptul că Talpan e ținut acolo. Trebuie să ne interesăm. Este ceva la mijloc, ceva care ne scapă nouă. Poate îl ține Zisu. Nu știu.”, a declarat Gigi Becali în cadrul conferinței de presă.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed