S-a decis viitorul lui Alexandru Cicâldău! La ce echipă va juca tricolorul. Edi Iordănescu, direct vizat

S-a decis viitorul lui Alexandru Cicâldău! Echipa la care va juca tricolorul. Edi Iordănescu, direct vizat.

Alexandru Cicâldău este tot mai aproape de plecarea de la Galatasaray. Okan Buruk, antrenorul echipei nu mai vrea să îl țină pe internaționalul român.

S-a decis viitorul lui Alexandru Cicâldău! Echipa la care va juca tricolorul

Cicâldău ar putea rămâne în Turcia, deoarece o echipă din Superligă insistă pentru transferul acestuia. Presa din Turcia a anunțat faptul că Sivasspor și Konyasporsunt sunt echipele care îl doresc pe român.

Cei de la Sivasspor vor să-l împrumute pe internaționalul român de la Galatasaray și este aproape să-și asigure serviciile lui Cicâldău, pentru următorul sezon.

Victor Becali a confirmat recent faptul că Alexandru Cicâldău va pleca de la Galatasaray în această vară, însă formația campioană din Turcia nu va renunța definitiv la România.

„Da, Cicâldău o să plece de la Galatasaray în această vară. E interesul de la Basaksehir despre care s-a scris. Mai e o formația din Turcia care îl vrea, împrumut, da.

Cei de la Galatasaray vor să-l dea în Super Lig pentru a-i vedea evoluțiile și pentru a-i putea monitoriza mai bine progresul”, a declarat Victor Becali recent, pentru iamsport.ro.

Și Olimpiu Moruțan ar putea pleca de la Galatasaray

Okan Buruk, antrenorul campioanei Turciei, s-a declarat mulţumit de prestaţiile românului din partidele amicale, însă nu a precizat dacă acesta va continua sau nu la gruparea din Superlig.

Tehnicianul campioanei din Turcia susţine, conform Spor Arena,  că în urma stagiului de pregătire, ia în considerare ca mai mulţi jucători reveniţi din împrumuturi, să rămână la echipă.

„Olimpiu Morutan s-a descurcat bine. A lăsat o impresie pozitivă în cantonament. Ne vom forma echipa după revenirea din cantonament. Unii vor pleca, alții vor rămâne. Putem păstra mulți dintre jucătorii noștri (n.r. împrumutați anul trecut) după această perioadă”, a declarat Okan Buruk.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed