Cristi Borcea, de nerecunoscut! Cum a apărut milionarul pe litoral. Imagini virale / Foto

Cristi Borcea, de nerecunoscut! S-a aflat cum a apărut milionarul pe litoral. Imagini virale cu fostul şef al lui Dinamo şi actuala sa soţie, Valentina Pelinel. Nimeni nu se aştepta să-l vadă aşa.

Cristi Borcea s-a transformat total. Operaţiile estetice pe care le-a făcut l-au făcut de nerecunoscut. Arată total diferit la 53 de ani.

Cristi Borcea, de nerecunoscut!

Cristi Borcea a apărut, la plajă, alături de soţia sa, Valentina Pelinel. Cei doi par foarte fericiţi împreună. De altfel, celebra blondă l-a transformat total pe Borcea. Dintr-un aventurier, acesta s-a transformat într-un familist convins. Asta din 2018, când cei doi şi-au unit destinele.

Borcea şi Pelinel se află, în acest moment, la hotelul pe care îl deține la Olimp. Cei doi se simt perfect în vacanţă. Valentina Pelinel a postat pe Instagram imaginea care s-a viralizat imediat. Acolo, blonda are peste 170.000 de urmăritori.

Pelinel s-a pozat alături de soţul ei care era la bustul gol și a atras atenția asupra sa. De altfel, Borcea a recunoscut că a apelat la operaţii estetice pentru a nu îmbătrâni. Sunt schimbări uriaşe la nivelul feţei pentru milionarul în vârstă de 53 de ani. Borcea a spus că a avut încă de la 35 de ani intervenții cu botox la nivelul feţei.

„Dacă nu te îngrijești, când ajungi la 50 de ani… Eu am avut șansă că la 25 de ani am făcut primul salon pentru Mihaela (n.r. – Mihaela Borcea, prima soție), în Dorobanți. Practic pentru mine l-am făcut. Și apoi am făcut clinica și de atunci am început cu masaje, cu tratamente faciale.

De la 30 de ani am început cu aparate, la 35 de ani am început și cu puțin botox, am combinat. Tot timpul am lăsat să nu se cunoască diferența. Dacă nu faci nimic, și dintr-odată îți schimbi înfățișarea, întinerești brusc, arată urât. Eu am făcut așa câte puțin, să țin ritmul”, spunea Cristi Borcea, în urmă cu ceva timp.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed