Sepsi OSK și-a ‘pierdut’ un jucător. E dat dispărut. ‘Nu știu ce e în capul lui’

Eder Gonzalez este dat dispărut. A câștigat Cupa României cu Sepsi OSK în sezonul 2021-2022, apoi s-a făcut nevăzut. Șefii clubului nu știu ce să creadă. Au încercat să-l contacteze pe jucător, dar fără niciun rezultat.

Spaniolul nu s-a prezentat la antrenamente și nu a plecat cu echipa în cantonamentul din Austria. Eder Gonzalez mai are contract cu Sepsi până pe 30 iunie.

„Din păcate, Eder Gonzalez nu s-a mai întors. Nu a dat niciun semn, vedem ce facem și cu el. Și acolo trebuie să acoperim postul, un mijlocaș central. Sincer, nu știu ce mai e în capul lui.

Mai are contract cu noi minimum până pe 30 iunie, după aia are opțiune încă un an. A făcut 50% din meciuri și se prelungește automat, am vorbit acum cu avocatul. El a zis că nu mai vrea să stea în România, că a stat prea mult. Noi am zis că o să-l lăsăm să plece, dar nici chiar așa de capul lui.

Nu știu ce are în cap. Așteptăm decizia să vedem ce va fi”, a declarat Attila Hadnagy, la PRO Arena.

Eder Gonzalez (25 de ani) joacă la Sepsi OSK de pe 5 ianuarie 2021. În cariera sa spaniolul a evoluat pentru Mallorca U19, UE Cornella, RCD Mallorca B, Terrassa FC și FC Miercurea Ciuc.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed