FCSB pregăteşte marea lovitură! Mihai Stoica vine cu dezvăluiri de ultim moment. Ce se întâmplă cu Vlad Chiricheş

FCSB pregăteşte marea lovitură! Mihai Stoica vine cu dezvăluiri de ultim moment. S-a aflat ce se întâmplă cu Vlad Chiricheş. Este unul dintre jucătorii doriţi de Gigi becali.

Gigi Becali l-a vândut pe fundașul central în 2013 la Tottenham Hotspur în Premier League pentru 9.5 milioane de euro.

S-a aflat ce se întâmplă cu Vlad Chiricheş

Managerul general FCSB, a vorbit despre posibilul transfer al lui Vlad Chiricheș la echipa „roș-albastră” și a declarat că încă se poartă discuții cu fundașul central.

„(n.r. Ce se întâmplă cu Chiricheş?) Am avut discuţii şi ieri şi azi… La momentul ăsta, nu ne-am înţeles, dar nici nu s-a închis uşa. Cu anii de contract am cam reglat-o dar mai sunt nişte detalii de pus la punct. Sunt optimist”, a spus Mihai Stoica, potrivit OrangeSport.

Vlad Chiricheș a evoluat de-a lungul carierei sale la FC Ardealul, Curtea de Argeș, Benfica U19, Pandurii, FCSB, Tottenham, SSC Napoli, Sassuolo și Cremonese. Acesta este cotat la 900.000 de euro, conform site-urilor de specialitate.

Gigi Becali nu renunță la Vlad Chiricheș

Potrivit Digi Sport, Gigi Becali nu renunță la Vlad Chiricheș. Finanțatorul a revenit asupra subiectului de al transfera pe Chiricheș la FCSB. A anunțat că, deși fundașul central a pus condiții care cu greu pot fi acceptate în acest moment, va accepta termenii propuși de fotbalist. Dar lucrul acesta se va întâmpla după ce echipa va obține calificarea în faza grupelor Conference League.

„Stau și eu la pândă, hotărârile le iei în funcție de mai mulți factori. Dacă ne calificăm, imediat semnăm contractul. (n.r. dacă e adevărat că se va semna contractul în cursul zilei de miercuri) Nu, nu”, a declarat Gigi Becali.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed