Gigi Becali şochează toată România! A spus adevărul despre familia sa. Nimeni nu se aştepta la asemenea dezvăluiri / Video

Patronul celor de la FCSB, Gigi Becali, şochează toată România! Latifundiarul din Pipera spus adevărul despre familia sa. Nimeni nu se aştepta la asemenea dezvăluiri. Pentru prima dată, Gigi Becali a făcut dezvăluiri despre familia sa şi despre chinurile prin care au trecut aceştia.

Gigi Becali a vorbit, cu lacrimi în ochi, despre Tase Becali, tatăl său. „Erau cu cortul. Făceau o casă şi după 5-6 ani gata. Bine, casă din chirpici, din stuf. Aşa au stat acolo. Şi la Frumuşiţa, la Galaţi şi la Zagna, la Brăilă, unde m-am născut eu. Tata era un om foarte puternic, băgăreţ, se descurca repede şi făcea repede o casă şi avere. Avere mă refer la 50 de oi, 30 de oi, două vaci, doi porci, nu avere mare. Era avere asta că nu aveau din ce trăi la vremea aia.

Tata făcea comerţ, făcea bani mulţi, dar nu stăm acum să vorbim despre tata sau despre familia mea. Aici vorbim despre fapta bună. Nu să mărturisim ce a adus familia lui Becali, ci ca oamenii să înţeleagă ceva în Hristos”, a spus Gigi Becali, în urmă cu ceva timp, conform Trinitas TV.

Dar asta nu e tot. Gigi Becali a dezvăluit cum tatăl său a devenit liderul comunităţii machedoneşti de la marginea Bucureştiului. „Eu spun de unde atâta binefacere în mine şi în capul meu că tot binele e în capul meu. Mie mi-a dat Hristos toate. Şi avere, şi fizic şi familie şi copii, nevastă, toate. Dintotdeauna am avut avere că tata era cel mai puternic din toată comunitatea. Când a venit de la Brăila în Bucureşti toţi bătrânii i-au spus să vină să facă cu el comunitatea. Nu se putea face comunitatea fără Tase.

Tata a zis că vin, dar nu trag la sorţi cu voi. Eu iau la şosea şi voi trageţi la soţi după mine”, a încheiat Becali.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed