Surpriză uriaşă înaintea derby-ului de România! Mihai Stoica a spus totul în direct. Anunţ important pentru fani

Surpriză uriaşă înaintea derby-ului de România. Mihai Stoica a spus totul în direct.

Președintele Consiliului de Administrație al clubului a dezvăluit cum se vor repartiza biletele la meciul dintre FCSB și Dinamo, care se joacă pe „Arcul de Triumf”.

Mihai Stoica anunță cum se vor împărți biletele

În ciuda demersurilor făcute, Gigi Becali nu a reușit să-și după echipa în Ghencea. Astfel, meciul cu Dinamo se va juca pe „Arcul de Triumf”. Mihai Stoica spune că biletele nu se vor vinde online și se vor emite aproximativ 7.000 de tichete.

„Vom emite până în 7.000 de bilete. Sunt 8.200 de locuri. 10% scazi din start: oaspeții, plus zona tampon. În Ghencea se puneau în vânzare 30.000 de bilete. Am planul de vânzare al biletelor. O diferență de 23.000 de bilete și de oameni care ar fi văzut meciul pe un stadion construit din banii lor. Noi suntem într-o altă situaţie delicată. Noi nu putem să scoatem bilete online la acest meci”, a declarat Mihai Stoica, la TV Orange Sport.

Stoica: „Poate suntem proşti, dar nu foarte proşti”

„În primul rând, nu suntem foarte proşti. Poate suntem proşti, dar nu foarte proşti. Online nu putem să verificăm unde se duc biletele.

Aşa că, e posibil din 6.000 de bilete, 5.000 să se ducă la Dinamo. Atunci, le vom vinde steliştilor şi chiar ştim 5.000 de stelişti. Nu avem ce face. Cei din provincie care vin de regulă la meciuri şi vor să vină şi acum, trebuie să ia legătura cu Peluza Nord, cu noi. Ştiu oameni care vin şi când jucăm la Sibiu, şi când jucăm la Craiova. Acestora trebuie să le dăm bilete. Nu avem ce face”, a mai declarat Mihai Stoica.

FCSB – Dinamo, derby-ul etapei a doua, se joacă sâmbătă, 22 iulie, de la ora 21:30.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed