Gigi Becali s-a dezlănţuit! Atac devastator la adresa echipei Armatei. Ghencea, motivul scandalului

Gigi Becali s-a dezlănţuit! Atac devastator la edresa echipei Armatei. Ghencea, motivul scandalului.

Gigi Becali i-a jignit pe oficialii „militarilor” în urma deciziei luate de aceștia de a nu permite disputarea derby-ului dintre FCSB și Dinamo pe stadionul Ghencea.

Atac devastator la edresa echipei Armatei

Latifundiarul celor de la FCSB, Gigi Becali, a început să râdă în direct la DigiSport când acestuia i s-a citi comunicatul oficial al celor de la echipa Armatei care motiva refuzul.

„Îți dai seama. Când văd lucrurile astea, mă gândesc: oare ce fel de oameni sunt? Nu înțeleg. Mă minunez. Ce oameni de nimic, ce mincinoși. Când au văzut că aceptăm tot, acum zic că nu, că nu le prezentăm polița. Eu vă spun că fac bilet pe loc, în două ore. Sau mâine la 10 dimineața fac bilet avalizat de 1 milion. Ce mare lucru?

Ei mint cu nerușinare. Se încadrează la minciună. Noi avem comunicarea cu ei, o să vă arăt. «Noi vă dăm bilet de 750.000 și mai dăm unul de 250.000. Nu dăm poliță, dar dăm banii, la discreția voastră». Dacă au spus și minciuna asta, ce să mai cred? Oameni de nimic, de doi lei. Nu poți face țară mare cu oameni de nimic”, a declarat Becali.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed