Lovitură totală pentru Gigi Becali! Pierde o sumă mare de bani. Va fi amendat dacă FCSB-Dinamo nu se amână

Lovitură totală pentru Gigi Becali! Pierde o sumă mare de bani. Va fi amendat dacă FCSB-Dinamo nu se amână.

Echipa Armatei a refuzat să semneze contractul de închiriere a stadionului Ghencea pentru meciul dintre FCSB și Dinamo.

Va fi amendat dacă FCSB-Dinamo nu se amână

Gigi Becali, patronul de la FCSB, a anunțat că negocierile de astăzi s-au încheiat cu un rezultat nefavorabil pentru echipa lui, deși acesta a pus la dispozitie suma de 250.000 de euro si bilet la ordine.

În cazul în care Gigi Becali nu va reuși amanarea derby-ului, acesta va fi amendat de Jandarmeria Română, deoarece va încălca Legea 4/2008.  „Organizatorul de competiții sau de joocuri sportive are obligația să declare la unitatea de jandarmi competentă teritorial, cu cel puţin 5 zile înainte de data desfăşurării, jocurile sportive al căror grad de risc preliminar”, spune articolul de lege.

Articolul de lege menționează că Jandarmeria trebuie să primească informații din timp din partea clubului pentru a putea stabili gradul de risc al meciului și pentru a înștiința administrația publică locală despre organizarea evenimentului sportiv.

Marius Militaru, purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Române, a transmis, pentru ProSport, că FCSB va fi amendată pentru că a încălcat dispozițiile legii, în cazul în care meciul FCSB – Dinamo se va disputa la data stabilită inițial, 22 iulie, de la ora 21:30.

Gigi Becali: ”Eu le-am acceptat tot și ei nu au vrut”

Potrivit as.ro, Gigi Becali a declarat ca el a acceptat tot ce oficialii de la CSA Steaua au cerut, dar acestia tot s-au opus.

”O să amânăm meciul, ce să facem. Dacă vrea Dinamo, amânăm meciul. S-a întâmplat că au fost falşi. Le-am dat bilet la ordin de 750.000 de euro. Am avut poliţă de asigurare de 250.000 de euro pentru distrugeri, dar poliţă de aceea nu făceau.

Dacă nu face poliţă de asigurare, vă dau eu bilet la ordin şi pentru aceşti 250.000 de euro. Vă dau cu banii în cont, cum ar veni. Nu, domnule, că ei vor poliţă, nu vor bani. Au fost falşi, au fost de rea credinţă”, a spus Gigi Becali.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed