Secretul uriaș al lui Ion Țiriac! Cum se menține magnatul, la cei 84 de ani. Dezvăluiri de senzație despre cel mai bogat român

Secretul uriaș al lui Ion Țiriac! S-a aflat cum se menține în formă magnatul, la cei 84 de ani ai săi. Au apărut dezvăluiri de senzație despre cel mai bogat român.

Ion Ţiriac (84 de ani) este într-o formă fizică demnă de invidiat. Totuși, există o listă de alimente pe care afaceristul român nu le consumă niciodată.

Secretul uriaș al lui Ion Țiriac

Mariana Stanciu, verișoara acestuia, a spus că miliardarul evită mâncărurile grase, asta pentru că Țiriac dorește să-și prezerve sănătatea și starea de bine a organismului.

„Ion ar mânca el şi un pic mai gras, ca pe vremuri, dar n-are ce face şi o lasă mai moale. Trebuie să aibă grijă şi de sănătate şi de siluetă.

Probabil a moştenit de la mama lui, Ecaterina, care se trăgea din Alba Iulia, pofta asta pentru mâncăruri mai grase, obişnuite în Ardeal”, a afirmat Mariana Stanciu, conform Impact.ro.

Ion Țiriac, constrâns de Ion Gheorghe Maurer să-și termine studiile

Într-un interviu acordat în urmă cu câțiva ani, fostul jucător de tenis a povestit cum a reușit să obțină o diplomă de finalizare a studiile liceale, dar și să susțină examenul de Bacalaureat.

„Pot să-mi exprim încă o dată public recunoștința în fața familiei Maurer. Cum la o vârstă foarte fragedă am început să joc tenis cu dumnealui (n.r. Ion Gheorghe Maurer, fost premier în epoca Ceaușescu). Știa situația mea.

La un moment dat, m-am dus la cadre la Ministerul Tineretului şi Sportului şi mi-au spus: ‘Domnule, dumneata nu mai ai pașaportul’. Eu am reacționat: ‘Sunteți nebuni?! Eu mâine trebuie să plec la Moscova, spuneți-le șefilor. Cum să nu am eu pașaport, ce, am omorât pe cineva?!’

Maurer dăduse ordin să-mi ia paşaportul până nu termin liceul. Ei, în patru luni de zile am terminat și a IX-a şi a X-a şi Bacalaureatul. Și pe urma mi s-a spus: ‘Uite paşaportul, dar ce facultate vrei să faci?’”, a povestit Ion Țiriac.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed