Dezvăluiri şocante despre cei de la FCSB! Ce probleme ar avea vicecampioana. Totul a ieşit la iveală

Dezvăluiri şocante despre cei de la FCSB! Ce probleme ar avea vicecampioana. Totul a ieşit la iveală.

Gigi Becali o aduce pe FCSB în Ghencea, însă scandalul cu CSA Steaua nu se încheie aici. Suporterii „militarilor” au făcut acuzații grave la adresa roș-albaștrilor.

Dezvăluiri şocante despre cei de la FCSB!

După ce cererea lui Gigi Becali de a renta arena din Ghencea a fost aprobată, suporterii CSA au declarat că omul de afaceri ar avea facturi restante la utilități.

Suporterii CSA Steaua îl pun la zid pe Gigi Becali și îl acuză de falsitate, într-o postare făcută publică pe pagina de Facebook AS47.

”Rău platnic!
Aceștia sunt Becali şi clubul infractorilor care sunt apărați de jandarmerie, poliție, presă, miniștri şi premierul României, Marcel Ciolacu.

Astăzi, 18 iulie 2023, baza din Berceni a fost deconectată de la gaze pentru neplată facturilor.

Câte exemple mai vreți? Cu siguranță, presa nu va relata această ştire pentru că acest club tocmai doreşte să ofere 1.000.000 de euro garanții. Engie, atât de mult a crescut factura la gaze?”, este mesajul postat de AS 47.

Câți bani a dat Becali pentru arena din Ghencea

Gigi Becali a acceptat condițiile impuse de reprezentanții CSA Steaua, în vederea închirierii arenei din Ghencea pentru derby-ul cu Dinamo. Latifundiarul din Pipera declara ca are de gând să plătească oricât este nevoie pentru a-și satisface dorința.

”Dar, oricum, dacă se strică gazonul nu trebuie să-l reparăm. 750 de mii … 750 de mii. Ei spun că atât costă gazonul ăla, așa zic ei și e posibil să fie, pentru că e un gazon special.

Și, atunci, noi dacă avem deja ștampila unei firme că terenul nu poate fi distrus nu poate fi distrus. Eu le-am acceptat acum trebuie puse în practică!

Vali, acceptă-le și cu asta basta! Avem de jucat un singur meci. Nu am tot sezonul pe Ghencea, jucăm un meci, după ne vedem de treaba noastră.

O să pierd un milion și, gata, dacă se distruge. Eu mi-am luat toate măsurile, am vorbit cu șeful jandarmeriei”, a spus Gigi Becali.

Florin Talpan l-a atacat direct pe patronul de la FCSB și îl acuză în mod direct de fățărnicie.

„Gigi Becali a demonstrat că e de rea-credință și vrea să ne fure identitatea. A declarat că Ghencea e casa lui. Acum două-trei zile a depus la Oficiul European de Identitate o cerere prin care să înregistreze FCSB ca marca Steaua„, a declarat Florin Talpan.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed