Adrian Mititelu detonează bomba! Anunţul care cutremură Superliga. Ce spune despre palmaresul, sigla şi numele Universităţii Craiova

Adrian Mititelu detonează bomba! Anunţul care cutremură Superliga. S-a aflat ce spune despre palmaresul, sigla şi numele Universităţii Craiova. Patronul lui FCU Craiova revine cu noi amănunte după acuzaţiile devastatoare la adresa lui Mihai Rotaru.

Adrian Mititelu s-a dezlănţuit. A lansat trei mesaje extrem de dure pe facebook în privinţa palmaresului Universităţii Craiova.

Adrian Mititelu detonează bomba!

După ce a pierdut o parte din palmares într-o instanţă, Adrian Mititelu anunţă o răsturnare de situaţie. Patronul lui FCU Craiova a postat pe facebook mai multe mesaje în decurs de doar câteva minute. Spune că totul s-a schimbat la 180 de grade.

„Ups, situația s-a întors la 180 de grade! Dumnezeu nu doarme!” și „Palmaresul, sigla și numele sunt ale noastre, în proporție de sută la sută! Tic/tac!”, a scris Mititelu pe reţeaua de socializare.

Patronul lui FCU Craiova nu a venit însă cu detalii clare. Curtea de Apel Timișoara a decis că palmaresul Universităţii Craiova să fie divizat. O parte, până în ianuarie 1991, a rămas la Clubul Sportiv. Restul a rămas la FCU Craiova. Decizia nu este una definitivă și poate fi atacată la Înalta Curte de Casație și Justiție. Înaintea acestor postări, Mititelu îl atacase dur pe Mihai Rotaru. L-a acuzat de afaceri necurate şi a transmis că acesta ar urma să aibă probleme penale.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed