Sepsi l-a transferat pe Mario Rondon în doar 5 minute. A fost dublu campion cu CFR Cluj

Mario Rondon (36 de ani) revine în Liga 1. OSK Sepsi Sfântu Gheorghe a anunțat că s-a înțeles cu atacantul, după ce acesta și-a reziliat contractul cu Radomiak Radom.

Venezueleanul a câștigat două titluri cu CFR Cluj în sezoanele 2019/2020 și 2020/2021.

„Da, l-am transferat pe Rondon. Pot să zic că s-a făcut foarte repede. Ne-am interesat de el și anul trecut, dar a ales să meargă în Polonia. Ieri am discutat cu el, ne-a trimis mesaj. Ne-a întrebat dacă suntem interesați, căci doar la noi ar veni. Discuțiile au durat 5 minute. Sincer, nu cred că vreun jucător poate să intre în conflict cu Cristiano Bergodi (conflictul Șumudică-Rondon). Este un antrenor care știe să vorbească cu jucătorii și nu cred că vor fi probleme”, a declarat directorul sportiv al celor de la Sepsi, Atilla Hadnagy, la Sport.ro.

Atilla Hadnagy a vorbit și despre obiectivele echipei.

„Ne propunem să câștigăm Supercupa României. De ce nu? Ei (n.r. – CFR Cluj) au prima manșă, dar de ce se să nu sperăm? Se poate întâmpla orice. În Conference League, cred că vom juca cu NK Olimpja Ljubljana, dar cred că avem șansele noastre”, a mai spus directorul sportiv al celor de la Sepsi pentru aceeași sursă.

Rondon a ajuns la CFR Cluj în iulie 2019, de la Gaz Metan. A marcat de 14 ori în 78 de meciuri jucate în toate competițiile. Sud-americanul a plecat din Gruia cu scandal, dup[ ce a fost exclus din lot de Marius Șumudică. La acel moment, fotbalistul a comentat deciziile antrenorului, acest lucru enervându-l cumplit pe Șumudică.

Rondon a jucat în cariera sa pentru Potassolense, Pacos Ferreira, Beira Mar, Nacional, Cangzhou Mighty Lions și Gaz Metan.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed