Florin Prunea a dat verdictul! Se joacă sau nu FCSB-Dinamo în Ghencea: ‘Am un feeling’

Florin Prunea a dat verdictul! Se joacă sau nu FCSB-Dinamo în Ghencea. Fostul internațional nu dorește prezența roș-albaștrilor pe arena „militarilor”. A spus totul în direct.

Gigi Becali aproape și-a îndeplinit dorința. Derby-ul dintre FCSB și Dinamo se va juca, cel mai probabil, pe Ghencea. Echipa Armatei pare că dă înapoi.

Florin Prunea a dat verdictul!

Cererea lui Gigi Becali în ceea ce privește desfășurarea partidei dintre FCSB și Dinamo, pe arena din Ghencea, a fost aprobată. „Solicitarea echipei SC FC FCSB SA de punere la dispoziție a stadionului „Steaua”, pentru disputarea partidei FCSB-Dinamo 1948, din 22.07.2023, a fost aprobată la nivelul conducerii Ministerului Apărării Naționale, instituția care este administratorul stadionului”.

Florin Prunea a vorbit despre această posibilă răsturnare de situație, la DigiSport.

„Eu am spus că nu se va juca în Ghencea și cred în continuare că nu se va juca în Ghencea. Am așa un feeling, nu știu de ce. Prea mult se lungesc și văd tâmpeniile astea care apar, cu clauzele. Domnule, acolo e un litigiu, e clar.

Justiția își va spune cuvântul, penalități, 37 de milioane, cine are palmaresul, asta e treaba justiției. Aici e vorba despre un meci FCSB – Dinamo, care una e să se joace pe un stadion de 30 și ceva de mii de locuri, cum își dorește, culmea, adversarul FCSB-ului, și alta e să joci pe ’Arcul de Triumf’, cu șase mii de spectatori.

Din punctul meu de vedere, stadionul Steaua este cel mai complet stadion de fotbal din România. Este și peste Arena Națională. Dacă se va juca acolo, problemele nu vor fi în afara stadionului. În afara stadionului sunt autoritățile de care sunt convins că de acum lucrează la meciul ăsta. Dinamo trebuie scoasă din ecuație.

Cei de la Dinamo au drumul lor, vor veni cu jandarmii. Problema e între suporterii celor de la FCSB și ai celor de la CSA. Cu siguranță, își vor cumpăra bilete, nu ai cum să îi oprești. Jandarmii nu au voie în stadion. Stiți ce înseamnă 200 de persoane care aruncă sau intră pe teren?”, a spus Florin Prunea.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed