Lovitură totală pentru Gică Hagi! S-a aflat chiar înaintea meciului Sheriff Tiraspol-Farul. Probleme mari

Lovitură totală pentru Gică Hagi! S-a aflat chiar înaintea meciului Sheriff Tiraspol-Farul. Probleme mari. Se pare că maşna secundă a disputei din primul tur preliminar riscă să nu se vadă la televizor, în România.

Gică Hagi îşi joacă viitorul la Tiraspol, în disputa Sheriff Tiraspol – Farul. Acest meci nu a fost achiziționat, momenta, de niciun post TV din România.

Lovitură totală pentru Gică Hagi!

Echipa lui Gică Hagi s-a impus cu 1-0 în prima manşă a duelului. Dacă se califică în turul secund preliminar al Ligii Campionilor, Farul va juca, cel mai probabil peste Maccabi Haifa. Israelienii au câștigat turul cu maltezii de la Hamrun, scor 4-0.

Partida alb-albaștrilor ar putea fi televizată de către Prima Sport. Totuși, momentan nu s-a bătut palma, conform gsp.ro. Dacă Farul ar trece și de turul 2 preliminar din Liga Campionilor, atunci ar fi sigură cel puțin de grupele Conference League. Dacă ar fi eliminată în turul 3 din Ligă ar cădea în play-off-ul de Europa League, de unde, o eventuală eliminare, ar duce-o direct în grupele Conference.

Chiar și dacă ar părăsi Champions League în turul 2, tot ar avea șanse foarte mari pentru a fi în grupe în a 3-a competiție, fiindcă ar evolua ulterior doar pe un traseu format din echipe campioane, care părăsesc, mai devreme sau mai târziu, Liga.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed