Adrian Mititelu se implică în scandalul momentului. Ce a făcut șeful oltenilor înaintea meciului cu FCSB. Va ieși scandal

Adrian Mititelu se implică în scandalul momentului. În plin război dinte FCSB și CSA Steaua, șeful oltenilor a făcut un gest care ar putea să-i atragă o mulțime de critici.

A realizat un fanion special pentru meciul cu echipa lui Gigi Becali.

Adrian Mititelu se implică în scandalul momentului

Oltenii au realizat un fanion special pentru meciul de duminică seara dintre FCU Craiova și FCSB. Aceștia au pus sub numele echipei lui Gigi Becali „FC Steaua București”.

Cel mai probabil fanii echipei Armatei vor lua foc când vor vedea.

Adrian Mititelu a declarat în mai multe rânduri că pentru el, echipa patronată de Gigi Becali este adevărata Steaua.

„Pentru mine, FCSB e Steaua. Toată stima pentru proiectul de la CSA, are la bază un merit sportiv, față de actuala FCSB, care a fost înființată de regimul stalinist, chiar dacă a fost degretul Regelui Mihai. Actualul FCSB e cel mai important club de fotbal din România. Vrem nu vrem, asta e. Cât nu ne convine nouă oltenilor, totuși, Steaua rămâne cel mai mare brand al României. Actualul nume, FCSB, e peste Steaua cu mult!

Această rupere făcută în mod greșit de instanță…. Sunt oameni care se gândesc că revine comunismul și o să fie cluburile poporului. Niciunde în lumea asta nu există cluburi de stat. Și înainte de a veni comuniștii toate cluburile erau private. FC Craiova era a lui Puiu Pleșia”, declara Adrian Mititelu în urmă cu câteva luni.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed