Scandal uriaş provocat de echipa Armatei! Gigi Becali, apărat în direct: ‘Garanţii aberante’

Scandal uriaş provocat de echipa Armatei! Gigi Becali, apărat în direct. Războiul pentru stadionul din Ghencea trece la un alt nivel. Arena construită din bani publici este inaccesibilă, momentan, celor de la FCSB.

Partida dintre FCSB și Dinamo este sub semnul întrebării. Gigi Becali nu a semnat încă acordul de închiriere pentru arena din Ghencea.

Scandal uriaş provocat de echipa Armatei!

Gigi Becali trebuie să treacă și de conducerea de la Armată, pentru ca totul să fie în regulă. Conducerea Clubului Sportiv al Armatei îi impune patronului de la FCSB să semneze un contract prin care își asumă plata, în cazul în care gazonul va fi distrus după partida cu Dinamo.

Bogdan Apostu, fost jucător de fotbal, nu susține intenția conducerii de la CSA. ”E indubitabil că sunt doar niște șicane în calea FCSB-ului. E clar, sunt aberații, din punctul meu de vedere.

Am înțeles că FRF a închiriat cu 10.000 de euro stadionul, FCSB-ului i se cer 35.000 de euro. Mai presus, pentru că a acceptat Gigi Becali să plătească suma asta, i se cer niște garanții aberante.

Eu nu am mai auzit de așa ceva până acum. Cum ai putea tu să asiguri gazonul de joc? Eu nu am mai auzit așa ceva. Terenul de fotbal pentru asta este făcut, să se joace.

Jucătorii au crampoane de când lumea și pământul. Cum poți să asiguri gazonul și care este punctul de reper? Pentru ce să-l asiguri? Mi se pare incredibil”, a spus Bogdan Apostu, la Digisport.

Elias Charalambous, despre Ghencea

Elias Charalambous a vorbit despre arena din Ghencea, la conferința de presă premergătoare meciului cu FCU Craiova. ”Am fost pe Ghencea la meciurile naționalei. Ador genul ăsta de stadioane, pentru că tribunele sunt aproape de teren.

E o atmosferă frumoasă și aș fi bucuros să jucăm acolo. Acum însă mă gândesc la meciul de mâine și nu cred că jucătorii vor fi afectați de acest lucru. N-am auzit să vorbească de asta.

Trebuie să ne corectăm greșelile și nu doar în apărare. Pentru club și fani e foarte important să câștigăm titlul. Nu putem să promitem, doar că vom da totul. Le transmit suporterilor că avem nevoie de ei”.

Partida FCSB – Dinamo se va disputa pe data de 22 iulie, de la ora 21:30.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed