Anunţul momentului pentru cei de la FCSB! Elias Charalambous are de ce să se teamă. Totul s-a aflat înaintea derby-ului cu FCU Craiova

Anunţul momentului pentru cei de la FCSB! Elias Charalambous are de ce să se teamă. Totul s-a aflat înaintea derby-ului cu FCU Craiova.

CSKA Sofia 1948 va fi adversara celor de la FCSB în turul secund preliminat al Conference League! Bulgarii au debutat cu o victorie în prima etapă a campionatului din sezonul 2023/2024, din Bulgaria.

Anunţul momentului pentru cei de la FCSB!

Adversara lui FCSB a avut un debut fericit de campionat în duelul cu Levski Sofia Brazilianul Richardinho a dat gol în minutul 32. Oaspeții au reuşit egalarea în minutul 41. Pedrinho a dat un șut de generic, la o lovitură de pedeapsă. Heliton a adus victoria în vestiarul celor de la CSKA Sofia 1948, în minutul 81.

Până la duelul direct cu FCSB, CSKA mai are de trecut un hop, și anume partida din campionatul intern cu Pirin Blagoevgrad, ce se va disputa vineri, 21 iulie, de la ora 18:45.

Tragerea la sorți a adus în calea echipelor românești din Conference League două formații din Bulgaria. FCSB se va înfrunta cu CSKA Sofia 1948, iar Sepsi OSK se va duela cu CSKA Sofia. La Sofia ar fi trebuit să aibă loc, pe 27 iulie, ambele manșe tur.

Pentru a evita desfășurarea a două meciuri în aceeași zi, UEFA a a mutat partida dintre FCSB și CFKA Sofia 1948, pe data de 26 iulie, miercuri.

Vicecampioana României va juca pe stadionul „Vasil Levski”, al doilea cel mai mare al țării, cu o capacitate de 43.230 locuri. Returul se va juca joi, 3 august, de la ora 20:00, în România.

Pentru trupa lui Elias Charalambous urmează duelul din această seară de la Tg. Jiu. FCU Craiova-FCSB va fi de la ora 21.30. Apoi, urmează derby de România, FCSB-Dinamo. Nu se ştie, momentan, pe ce stadion se va juca această partidă.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed