Gigi Becali s-a dezlănţuit! Atac devastator la adresa generalilor. Cum a preluat, de fapt, Steaua

Gigi Becali s-a dezlănţuit! Atac devastator la adresa generalilor. S-a aflat cum a preluat, de fapt, Steaua. Latifundiarul din Pipera spune că nu a fost nimic fraudulos, aşa cum îl acuză echipa Armatei.

În ultimii ani, cei de la echipa Armatei au contestat modul în care Gigi Becali a devenit patronul echipei. Au câștigat în instanță, încă nu definitiv, numele și marca.

Gigi Becali s-a dezlănţuit!

”Militarii” îi cer lui Gigi Becali 37 de milioane de euro pentru anii în care ar fi prejudiciat Steaua, folosind însemnele clubului. Într-o intervenție telefonică la Digi Sport, Gigi Becali a explicat, din punctul său de vedere, cum s-au desfășurat lucrurile când a preluat formația roș-albastră.

”A fost echipa dată de doi miniștri și câțiva generali printr-o hotărâre de guvern semnată de Adrian Năstase. Eu, când am luat echipa asta, în asociația aia erau 5 generali și vreo 5 colonei care au semnat.

Au spus `împrumutăm bani pe care-i vom transfera în acțiuni pentru Becali`. Așa au semnat generalii Armatei Române! În loc să spună adevărul, ei spun că Becali a furat Steaua. Bă, nebunule, n-ai demnitate deloc! Cum să spui așa ceva?

Sunt lucruri pe care le repet, nu vreau să-i deranjez nici pe cei de la CSA, nu e vorba despre ei, e un adevăr care trebuie spus tot timpul. Dacă nu, o să ajungem cea mai mizerabilă țară”, a spus Gigi Becali.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed