CFR Cluj, la primul meci după plecarea lui Dan Petrescu! Partidă de antrenament cu Poli Iaşi. Au înscris un gol de cascadorii râsului

CFR Cluj, la primul meci după plecarea lui Dan Petrescu! Partidă de antrenament cu Poli Iaşi. Au înscris un gol de cascadorii râsului. Moldovenii s-au făcut de râs la revenirea în Superliga.

CFR Cluj a început perfect noua ediţie de Superliga, fără Dan Petrescu. Echipa din Gruia s-a impus, fără probleme, în faţa nou-promovatei Poli Iaşi.

CFR Cluj, la primul meci după plecarea lui Dan Petrescu!

Meciul din Gruia a început abrupt. Oaspeţii au înscris în minutul 4, dar reușita moldovenilor a fost anulată aproape două minute mai târziu, pe motiv de ofsaid. Andrei Gheorghiță, cel care primise mingea ricoșată din piciorul lui Harrison, se afla în afara jocului.

În faţa a 4700 de oameni, gazdele au deschis scorul în minutul 12, prin Bîrligea. Imediat după pauză, trupa lui Andrea Mandorlini a marcat pentru 2-0. Manea a înscris după o gafă a oaspeţilor.

Țîru a degajat la întâmplare, mingea a căzut la 16 metri de poarta moldovenilor. Fundașul stânga Sorin Șerban şi stoperul Matija Katanec nu au intervenit. Cristi Manea a simțit vulnerabilitatea celor doi, le-a luat fața și a finalizat din prima cu capul, peste portar. S-a terminat CFR  Cluj-Poli Iaşi 2-0 şi Andrea Mandorlini revine în Gruia cu o victorie.

CFR Cluj – Poli Iași, echipe de start:

CFR CLUJ (3-5-2): Sava – Țîru, Ajeti, Boben – Manea, R. Filip, Muhar, Cvek, Camora (cpt.) – Betancor, Bîrligea
Rezerve: Hindrich – Mogoș, Peteleu, Lucaci, R. Silaghi, Fică, Krasniqi, Otele, Jah
Antrenor: Andrea Mandorlini

POLI IAȘI (4-3-3): Jankov – Martac, Fl. Ilie, Katanec, S. Șerban – Jatoba, Vașvari (cpt.), A. Roman – Gheorghiță, Harrison, R. Ion
Rezerve: Stefanovici, Hlistei, Kouadio, Tincu, Vojtus, Garobbio, Figueiredo, Celeadnic, A. Dumitru
Antrenor: Leo Grozavu

Stadion: „Dr. Constantin Rădulescu”, Cluj-Napoca
Arbitru: Adrian Cojocaru / Asistenți: Andrei Constantinescu și Cosmin Vatamanu
Arbitru VAR: Szabolcs Kovacs / Arbitru AVAR: Marius Omuț

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed