Anunţul serii făcut de Gică Hagi! Planul uriaş al antrenorului de la Farul. Ce le-a transmis celor de la Sheriff + A comis-o în direct

Anunţul serii făcut de Gică Hagi! Planul uriaş al antrenorului de la Farul. S-a aflat ce le-a transmis celor de la Sheriff. Peste doar 4 zile, campioana en-titre joacă returul din primul tur preliminat al Champions League.

Gică Hagi a dezvăluit planul pentru returul contra celor de la Sheriff Tiraspol. Antrenorul Farului spune că va stabili tactica pe drum, spre Bucureşti.

Anunţul serii făcut de Gică Hagi!

Gică Hagi speră ca Ionuţ Larie să fie apt pentru returul contra celor de la Sheriff Tiraspol. „Mă duc cu maşina la Bucureşti. Am timp să evaluaez. Facem un lot bun şi încercăm să trecem turul. Mă gândesc să înceapă Larie. Fizic nu e”, a spus antrenorul celor de la Farul, la finalul meciului, în direct la Digisport.

Gică Hagi a comis două noi gafe care cu siguranţă vor deveni virale pe internet. A fost întrebat de evoluţiile lui Ionuţ Larie şi Dina Grameni. „Larie e Larie. Larie îţi aduce altceva. De aceea am luat jucători mai mulţi. 3 pe post. Am luat şi străini. Unim grupul, vestiarul şi să facem lucruile. E ceva total nou pentru noi. Sperăm să o ducem. Grameni e Grameni. Grameni e Boloni”, a mai spus antrenorul celor de la Farul, conform sursei citate.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed