Adrian Mititelu, făcut praf de un fost internaţional! Nu a mai suportat şi a dat cărţile pe faţă. Băiatul său tocmai a plecat de la FCU Craiova

Adrian Mititelu, făcut praf de un fost internaţional! Nu a mai suportat şi a dat cărţile pe faţă. Băiatul său tocmai a plecat de la FCU Craiova. Este vorba despre fostul atacant, Ionel Ganea.

George Ganea, fiul lui Ionel Ganea, a încheiat colaborarea cu echipa lui Adrian Mititelu, FCU Craiova. În prezent, atacantul este liber de contract. Tatăl său, Ionel Ganea, a trimis săgeți către patronul oltenilor.

Adrian Mititelu, făcut praf de un fost internaţional!

Ionel Ganea a fost dezamăgit de decizia luată de Adrian Mititelu. Patronul oltean se concentrează momentan pe aducerea unei persoane de încredere care să ocupe banca tehnică.

După cum s-a demonstrat de nenumărate ori, tehnicianul care alege să semneze cu FCU Craiova trebuie să fie deschis la toate propunerile patronului. Să accepte anumite condiții impuse de acesta.

Ionel Ganea, tatăl lui George Ganea, a declarat că patronul oltenilor ar trebui să își schimbe mentalitatea. „Nu știu dacă se vrea performanță acolo. Atâta timp cât patronul de acolo nu-și schimbă mentalitatea, e greu să faci performanță. Eu am crezut că Mititelu… s-a mai cizelat și el.

M-a surprins așa neplăcut cu deciziile astea ale lui și cu insistențele lui cu un preparator fizic care a venit de la Liga a 4-a. Între Gigi Becali și Mititelu e diferență ca de la cer la pământ”, a spus Ionel Ganea, conform sport.ro. George Ganea a evoluat în perioada junioratului pentru echipe precum Universitatea Cluj, Rapid, Entella U19 și Roma U19. A trecut apoi pe la CFR Cluj, Farul Constanța, FC Argeș și FCU Craiova.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed