Umilinţă totală pentru Dan Şucu! Un fost preşedinte de la Rapid a spus clar. Câţi bani a investit, de fapt, milionarul in Giuleşti

Umilinţă totală pentru Dan Şucu! Un fost preşedinte de la Rapid a spus clar. S-a aflat câţi bani a investit, de fapt, milionarul in Giuleşti. Nimeni nu se aştepta la o sumă atât de mică.

Fostul președinte Rapid l-a luat în colimator pe Dan Şucu. Finanțatorul de lângă Podul Grant este atacat din cauza faptului că a promis investiții serioase în transferuri. Apoi a scos din buzunar o sumă de aproximativ 10 ori mai mică.

Un fost preşedinte de la Rapid a spus clar. Câţi bani a investit, de fapt, milionarul in Giuleşti

Dinu Gheorghe îl avertizează pe Dan Şucu. Spune că trebuie să îi mai aducă jucători lui Cristiano Bergodi și, asta, cât mai repede.

Fostul președinte al clubului de lângă Podul Grant l-a ironizat pe finanțatorul de la Rapid, conform prosport.ro.

„Corect, pertinentă dorința lor (n.r. legat de obiectivul impus la Rapid în acest sezon, locurile 1-3), asta așteaptă și lumea. Am spus mereu aici, anul trecut a fost un credit necondiționat. Sunt la al treilea an în Liga 1, nu? Și cu investiții majore, cum spune domnul Sucu, chiar dacă anul ăsta ne-a păcălit puțin, 3 milioane s-au făcut vreo trei sute de mii, vedem in continuare.

Obiectivul e bine pus, acum să sperăm că îl și vor îndeplini. Văd că apare și Cupa României, anul trecut Cupa era un obiectiv care putea fi atins, după părerea mea, ușor.

Mai e timp, dar ideal e să aduci echipa toată la începutul pregătirii, să nu aduci jucători prin septembrie. Mă rog, nu știu, e problema lor, așa gândesc ei. Dacă e adevărată și această poveste cu Dugandzic, că ar pleca și el la Mutu… Dacă îl pierzi pe Dugandzic, nu știu cine mai joacă acolo”, a spus Dinu Gheorghe, pentru sursa citată mai sus.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed