Atac suburban al unui mare stelist! Ce le-a transmis celor de la FCSB. Gigi Becali se va enerva cumplit

Atac suburban al unui mare stelist! S-a aflat ce le-a transmis celor de la FCSB. Gigi Becali se va enerva cumplit atunci când va auzi ce s-a spus despre echipa sa.

Tudorel Stoica (68 de ani), fostul căpitan al Stelei, a aruncat replici acide către FCSB. Asta după ce latifundiarul din Pipera a făcut tot posibilul ca partida dintre Dinamo și FCSB să se dispute în Ghencea. Gigi Becali va declanşa scandalul.

Gigi Becali se va enerva cumplit

Susținătorul echipei Armatei a dat startul unui conflict dur cu FCSB. Tudorel Stoica a vorbit despre decizia lui Angel Tîlvăr în ceea ce privește acceptul propunerii lui Gigi Becali, în direct la Orangesport.ro.

„Ceea ce se întâmplă mi se pare o aberaţie. Nu înţeleg cum acest domn ministru al Apărării Naţionale a acceptat să dea o semnătură pentru ca o echipă precum FCSB, care reprezintă un nimic, să vină să joace în Ghencea. De ce spun că reprezintă un nimic? Reprezintă patru litere, un nimic.

Sunt siderat de faptul că această echipă, va veni să joace în ‘templul fotbalului românesc’, nu în ‘templul Stelei’, în condiţiile în care clubul respectiv a dat în judecată Steaua, pentru a obţine tot ce are Steaua mai bun.

Sunt uimit cum anumite persoane se bat cu pumnul în piept că ei sunt Steaua, că ei reprezintă Steaua şi se vor întoarce în templul fotbalului românesc. Reprezintă nimic, să se înțeleagă că reprezintă nimic”.

Partida dintre FCSB și Dinamo se va disputa pe arena din Ghencea, sâmbăta viitoare, de la ora 21:30. În acest moment, sunt şanse mici ca partida să mai aibă loc în Ghencea. Clauzele şocante pe care vor să le impună cei de la echipa Armatei nu pot fi îndeplinite de nimeni.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed