Craiova lui Marius Croitoru, primul transfer! L-au anunţat imediat după prezentarea antrenorului

Craiova lui Marius Croitoru a oficializat primul transfer al verii! Oltenii l-au anunţat imediat după prezentarea antrenorului. Este vorba despre fostul portar al celor de la Unirea Slobozia, Ionuț Gurău, în vârstă de 23 de ani.

Gurău a evoluat în ultimii 3 ani la Unirea Slobozia. Sezonul trecut, a bifat 20 de partide în eșalonul secund, a încasat 17 goluri și a închis poarta în 8 rânduri.

Gurău va avea o misiune dificilă la FCU Craiova. Titularul postului dintre buturi este Robert Popa, om de bază şi căpitan al naționalei României la Campionatul European U19 din Slovacia.

FCU Craiova nu a putut înregistra jucători noi în 2022, pentru că nu achitase complet datoria căte foștii fotbaliștii Michael Baird, aproximativ 240.000 de euro, și Joshua Rose, în jur de 100.000 de euro.

„Am plătit jumătate din datorie, 220.000 de euro, și urmează să plătim la sfârșitul lunii sau în iunie a doua jumătate din datorie, de vreo 200.000 de euro”, declara Adrian Mititelu jr, luna trecutp.

Marcel Pușcaș, directorul general al oltenilor, spune că interdicţia va fi ridicată în scurt timp. „Interdicția se va debloca, avem timp”, a spus oficialul Craiovei, conform gsp.ro.

Din cauza intedicției, atacantul Aurelian Chițu și fundașul dreapta Gabriel Enache nu au putut fi înregistrați la echipă, deși au bătut palma cu oltenii încă din iarnă. Cei doi doar s-au antrenat cu echipa pe toată durata play-out-ului fără să prindă vreun minut într-un meci oficial.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed