Gică Hagi se va enerva cumplit! Anunţ şocant al celor de la echipa Armatei. Ghencea, teren minat pentru toată lumea

Gică Hagi se va enerva cumplit! Anunţ şocant al celor de la echipa Armatei. Ghencea, teren minat pentru toată lumea. Ultimul anunţ al comandantului din cadrul clubului MAPN a surprins pe toată lumea.

Gică Hagi vrea ca Farul Constanța să joace pe Ghencea meciurile din cupele europene. Răzvan Bichir le impune un contract cu reguli stricte constănțenilor.

Gică Hagi se va enerva cumplit!

Dacă Farul va ajunge în play-off-ul Ligii Campionilor sau în grupele Conference League, atât Gică Hagi, cât și Gică Popescu, și-au exprimat dorința de a juca meciurile pe arena din Ghencea. Comandantul echipei Armatei, Răzvan Bichir le-a impus condiții constănțenilor.

„Farul Constanţa a solicitat şi ea stadionul pentru meciurile din cupele europene, a fost deja o comisie de la UEFA şi a inspectat stadionul. Deocamdată nu s-a aprobat, nu s-a semnat un contract, pentru că a fost o cerere de principiu, dacă suntem de acord ca aceste meciuri să se dispute pe stadionul Ghencea.

Oricum meciurile vor fi la sfârşitul lunii iulie, începutul lunii august, când noi începem campionatul. Probabil că şi pentru meciurile pe care le va disputa Farul Constanţa va exista o clauză pentru gazon, normal, noi avem un contract cadru în funcţie de complexitatea meciului.

Noi am solicitat garanţii şi de la Federaţia Română de Fotbal, nu am în faţă contractul cu dumnealor să ştiu dacă a fost explicit şi pentru gazon, dar oricum şi Federaţia Română de Fotbal a încheiat o asigurare pentru folosirea stadionului”, a declarat Răzvan Bichir, potrivit Agerpres.

Sume uriașe pentru arena din Ghencea

Farul Constanța a învins-o pe Sheriff Tiraspol în manșa tur a primului tur preliminar din Liga Campionilor, scor 1-0, la Ovidiu, iar returul este programat marți, 18 iulie, ora 20.00, la Tiraspol.

Dacă va triumfa în partida cu Sheriff, echipa lui Gică Hagi se va duela în turul doi preliminar din Liga Campionilor cu învingătoarea dintre Hamrun și Maccabi Haifa.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed